Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Firinda patatesli levrek
HAŞİM77 yazdı:Az kaldı deniyorum şu an yalçın abi tarife yakın yapmaya çalışıyorum senin hatırın içinde sarımsak koyayım.Siyirdim

afiyet olsun haşimcim.sarımsak ayrı bir tad verecek emin ol....AlkisSeerfmundar etmede...Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:turşuda var nurancım hiç zahmet etmeyin.hemde ev yapımı hanım sağolsun.hemen bekliyoruz.yeterki gelin.Alkis76

valla yakın olsaydın gelirdik ağbim istanbula gelince biz sizi bekliyoruzAlkis
Deniz derindir durulmaz,dostluk ebedidir unutulmaz….
Bul
yycolak yazdı:afiyet olsun haşimcim.sarımsak ayrı bir tad verecek emin ol....AlkisSeerfmundar etmede...Siyirdim

ewet az koy afiyet olsunAlkis
Bul
yycolak yazdı:afiyet olsun haşimcim.sarımsak ayrı bir tad verecek emin ol....AlkisSeerfmundar etmede...Siyirdim

Ne mundarı alt yapı önceden yapıldı zaten Seerf

Yanlız fotoları bekliyor nuran hanım hepsini hazırladım mutfak biraz perişan onları sansürledimSiyirdim kışın diğer evde kalıyoruz oda yakın 200m.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
sirenia yazdı:valla yakın olsaydın gelirdik ağbim istanbula gelince biz sizi bekliyoruzAlkis

inşallah kardeşim.teşekkür ederim.76
Bul
HAŞİM77 yazdı:Ne mundarı alt yapı önceden yapıldı zaten Seerf

Yanlız fotoları bekliyor nuran hanım hepsini hazırladım mutfak biraz perişan onları sansürledimSiyirdim kışın diğer evde kalıyoruz oda yakın 200m.Gulumse

mutfağın perişanlığı ustanın kendini kaptırmasındandır haşimcim.sen fotoları yolla hemen.Alkis
Bul
yycolak yazdı:mutfağın perişanlığı ustanın kendini kaptırmasındandır haşimcim.sen fotoları yolla hemen.Alkis

bencede usta kaptırdı kendini bende perişan ediyorum sormaSmilebekliyoruz haşim koy bakalım tarfimin resimlerini not vercem ona göreAlkis
Bul
sirenia yazdı:bencede usta kaptırdı kendini bende perişan ediyorum sormaSmilebekliyoruz haşim koy bakalım tarfimin resimlerini not vercem ona göreAlkis

birde beni görün bir tane kirli çay kaşığı bile bırakmam.Smileyemek pişer mutfak ışıldar.76
Bul
nuran geçmiş olsun allah acil şifalar versin duğalarımız seninle AffetAffetAffet
güzel paylaşımın için teşekkürler bende sarmısağı kabuğunla ızgaraya atıyorum mutlaka deneyin süper kokuda yok.AlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
bucalıfikret yazdı:nuran geçmiş olsun allah acil şifalar versin duğalarımız seninle AffetAffetAffet
güzel paylaşımın için teşekkürler bende sarmısağı kabuğunla ızgaraya atıyorum mutlaka deneyin süper kokuda yok.AlkisAlkisAlkisAlkis

ağbiciğim sen ne ettin sır bunlar verme Smileişin şakası sarımsak kabuklarıyla at mangala ızgara ve mantar yenmezmi ya of of derim çok yaparım bendeAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Pazı yaprağın da levrek süper... sirenia 10 4,500 16-08-2008, 09:54
Son Yorum: sirenia
  buda portekiz usulü salçalı levrek sirenia 12 3,859 15-08-2008, 14:01
Son Yorum: sirenia

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi