31-12-2011, 03:12
çok sevindim Ercan abi tekrar geçmiş olsum umarım en kısa sürede atlatırsın
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Taşlarımdan kurtulmaya başladım
|
31-12-2011, 03:12
çok sevindim Ercan abi tekrar geçmiş olsum umarım en kısa sürede atlatırsın
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
31-12-2011, 09:42
Gelmiş geçmiş olsun kaptanım,kutlamak için
![]()
Bornova - izmir
31-12-2011, 10:55
ercan abi geçmiş olsun ama şuda bir gerçek su içmeyi asla ihmal etmeyecen bir daha yaşamak istemiyorsan bu sıkıntıyı yada ızdırabı uzun yıllar önce sık sık yaşıyordum bende ama içtiğim su miktarını günlük 2,5 litrenin üstüne çıkarınca artık yaşamaz oldum benim biraderde senin gibi her yıl kırdırır bir kaç kez seans yaparlar ama yinede su içmez nedense alışkanlık herhalde ricam dene sık su içmeyi bir kayıbın olmaz 2011 yılında yaşadığın son taş kırdırma işi olsun tekrarını yaşamaman dileğiyle birkez daha geçmişolsun
![]() ![]() 06-FB-58
31-12-2011, 11:04
Ercan abin taş düşürme sevincini bi taş düşüren olaraktan çok iyi anlıyorum 12 tane düşürmüştüm 5-7mm arası tabiri caizse dana gibi böğürtmüştü valla ALLAH düşmanımın başına vermesin tez zamanda taşlarından kurtulursun inşallah saygılar sayın abim.
![]() ![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
31-12-2011, 13:11
mariner8 yazdı:Geşmiş olsun Ercan kaptanAhmet kardeşim teşekkürler ![]() brösi yazdı:geşmiş olsun ercan inşallah hepsi dökülür rahatlarsın Sağolasın Hayati kaptan dün gece 2.30 da oldukça büyük bir parça daha attım ![]()
31-12-2011, 13:12
lionast yazdı:çok sevindim Ercan abi tekrar geçmiş olsum umarım en kısa sürede atlatırsınCihan sağolasın kardeşim galiba bitiyor ![]()
31-12-2011, 13:13
orhanekmekci yazdı:Gelmiş geçmiş olsun kaptanım,kutlamak içinKaptanım dün gece 2.30 da oldukça büyük bir tane daha attım ![]()
31-12-2011, 13:15
Kamil ILIPINAR yazdı:ercan abi geçmiş olsun ama şuda bir gerçek su içmeyi asla ihmal etmeyecen bir daha yaşamak istemiyorsan bu sıkıntıyı yada ızdırabı uzun yıllar önce sık sık yaşıyordum bende ama içtiğim su miktarını günlük 2,5 litrenin üstüne çıkarınca artık yaşamaz oldum benim biraderde senin gibi her yıl kırdırır bir kaç kez seans yaparlar ama yinede su içmez nedense alışkanlık herhalde ricam dene sık su içmeyi bir kayıbın olmaz 2011 yılında yaşadığın son taş kırdırma işi olsun tekrarını yaşamaman dileğiyle birkez daha geçmişolsunKamil gerçekten de en önemli olan husus yeterli miktarda SU tüketmek. Buna çok dikkat edicem ve 6 ay sürecek bir ilaç takviyesi olucak. İnşallah bu son olmuştur ![]()
31-12-2011, 13:17
doktor yazdı:Ercan abin taş düşürme sevincini bi taş düşüren olaraktan çok iyi anlıyorum 12 tane düşürmüştüm 5-7mm arası tabiri caizse dana gibi böğürtmüştü valla ALLAH düşmanımın başına vermesin tez zamanda taşlarından kurtulursun inşallah saygılar sayın abim.Canım kardeşim aynen dediğin gibi bir ağrı ve bağırttırıyor. Ben 8 adet attım ve İnşallah bitmiştir. Allah kimseye vermesin ![]() ![]()
31-12-2011, 15:53
Geçmiş olsun Ercan abi. Çok sevindim düşürdüğüne.
![]() ![]() İnşallah tamamen kurtulursun bu dertten. ![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ben bu poyrazı çok sevmeye başladım | hurriyet | 11 | 2,843 |
05-08-2008, 09:11 Son Yorum: fotokopici |