Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İhaleleri Bana Kalan Yemler ?
Hepinize çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim sizlerden iyi yorumlar gelince hepsinin ödemesini geçtim.

birde bu aklımda kaldı alsammı almasammı diye Smile kargo dahil 3.99 dolar 4 adet sahte yem

[Resim: ViewPicture.aspx?Key=40047827-a757-402e-...b2b488d45a]

bunu almayı düşünen varsa satıcının elinde 10 adet var 4lü takım şeklinde
Bul
akon yazdı:Hepinize çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim sizlerden iyi yorumlar gelince hepsinin ödemesini geçtim.

birde bu aklımda kaldı alsammı almasammı diye Smile kargo dahil 3.99 dolar 4 adet sahte yem

[Resim: ViewPicture.aspx?Key=40047827-a757-402e-...b2b488d45a]

bunu almayı düşünen varsa satıcının elinde 10 adet var 4lü takım şeklinde

Ben bu son resimden 2 takım 2nci ve 4ncü resimdekinden 1 takım alabilirim. Özelden mesajlaşalım. Sağolasın76
Bul
Özel Mesaj gönderdim abi
Bul
Onur teşekkür ederim sağolasın76
Bul
ALTAYLI yazdı:Onur teşekkür ederim sağolasın76

yeni katiller edineceksin galiba şekerim.Wink
Bul
Smile Bukadar yemi aldım ama spin takımım yok daha Smile
Bul
Sahteler guzele benzıyor fakat yakından gormek daha dogru olacaktır yorum yapmak ıcın malum sahtede malzeme cok onemlı parlıklıgı gercekcılıgı gıbı ama bu fıyatlara bence cok makul...Maxrap!a 40 tl vermıs bırı olarak bana bedava geldı..Bol avlarınız olur ıns..Gulumse
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
blue_zaire yazdı:Sahteler guzele benzıyor fakat yakından gormek daha dogru olacaktır yorum yapmak ıcın malum sahtede malzeme cok onemlı parlıklıgı gercekcılıgı gıbı ama bu fıyatlara bence cok makul...Maxrap!a 40 tl vermıs bırı olarak bana bedava geldı..Bol avlarınız olur ıns..Gulumse

Çok teşekkür ederim kesinlikle çok haklısınız ama olsun ya gerçekten çok uyguna geldi tanesi neredeyse 1er dolara falan geldi. istediğim gibi çıkmazsa bile süs olarak koyarım bir yerlere Smile
Bul
akon yazdı:Çok teşekkür ederim kesinlikle çok haklısınız ama olsun ya gerçekten çok uyguna geldi tanesi neredeyse 1er dolara falan geldi. istediğim gibi çıkmazsa bile süs olarak koyarım bir yerlere Smile

Spin takımı olarakta bir kaç önerim olabilir nacizane;

Kamış: Shımano Catana bx240mh 10-40 gr atarlı tamamen carbon malzeme benimde kullandıgım bir kamıs asla pişman olmazsınız.. fıatı 130-140 tl civarında.

2: Okuma salina spin 10-40 gr atarlı buda cok kalıtelı bır kamıs fıatı 90 tl cıvarında

Makine tek tavsıyem olacak; Okuma Trio 55s 6.2:1 devirli tamamen spin avı için üretilmis bır makınedır devir olarak zaten 6 devirden düşük makineler spin avları için randımansız olur makinenin fiatıda 180 tl civarında..
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
blue_zaire yazdı:Spin takımı olarakta bir kaç önerim olabilir nacizane;

Kamış: Shımano Catana bx240mh 10-40 gr atarlı tamamen carbon malzeme benimde kullandıgım bir kamıs asla pişman olmazsınız.. fıatı 130-140 tl civarında.

2: Okuma salina spin 10-40 gr atarlı buda cok kalıtelı bır kamıs fıatı 90 tl cıvarında

Makine tek tavsıyem olacak; Okuma Trio 55s 6.2:1 devirli tamamen spin avı için üretilmis bır makınedır devir olarak zaten 6 devirden düşük makineler spin avları için randımansız olur makinenin fiatıda 180 tl civarında..

Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Makina için aslında bütçem maksimum 90-100 tl arası surf takımıda aldığım için bütçe kısıtlı şu anda. Kamış için okuma daha uygun gibi en azından bütçeme. Ama işte makina ne uygun bilmiyorum bir türlü ona karar veremedim. Kamış kesin okuma salina olur sanırım.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi