Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
karneler
LeVrEkCi yazdı:[SIZE="4"][B]ayıp ayıp ufuk hocam bile kurtarma yazılısı demiş şimdi bana iftira attınızda ufuk hoc[amadamı lölööö haaa Siyirdim/B][/SIZE]
Hoca konuya kesin dikkatli bakmadi..Hadiordan
efese yazdı:faruk abi benim epey bir devamsızlık vardı , herhalde ondan bana karne vermediler Siyirdim

yok Nadir ..ondan degil..
sadece bizim admin(laf aramizda)biraz cimridir kendileri..ondan vermedi kesinSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:şuna bak ya koca forumda üç tembel varmış.forum hocaları bayağı iyi ders vermişlerAlkisbu kadar kişiden sadece ve sadece 3 kişi muhteşem bir ortalama özel kolejler bile bizim kadar başarılı olmaz be.forumun yüz üzerinden birlikleri Hadiordanhocanız arabsa olacağı bu ne beklersiniz işte üfledl üfledl biri anca alabildi yoklamalarda zamanında olsaydınız sizde 100 alırdınız bizim gibiSiyirdimsizi sadece birciler sizi Hehe

bekle Kamil..biizm hoca(baskan) gelsin..Seerf
seni ona havale ediyorum...Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Hoca konuya kesin dikkatli bakmadi..Hadiordan

yok Nadir ..ondan degil..
sadece bizim admin(laf aramizda)biraz cimridir kendileri..ondan vermedi kesinSiyirdim

forumun tembel yaramazları 2. yarı çalışın akıllı olun sizede 100 verelim olsun bitsin.site çamaşır suyu kokmaya başladı Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:forumun tembel yaramazları 2. yarı çalışın akıllı olun sizede 100 verelim olsun bitsin.site çamaşır suyu kokmaya başladı Siyirdim

yok nihat o sistwm eskidi şimdi hemen bilgisayar ofislerinde düzeltiyorlar o koku korkularından geliyor olmasın sakın Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Albatros-gr yazdı:bekle Kamil..biizm hoca(baskan) gelsin..Seerf
seni ona havale ediyorum...Siyirdim

sizin başkan kahvede hesap vermekle meşgul şimdi Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
LeVrEkCi yazdı:forumun tembel yaramazları 2. yarı çalışın akıllı olun sizede 100 verelim olsun bitsin.site çamaşır suyu kokmaya başladı Siyirdim

737373az temizlik..
az yoklama.....hemde burayaSiyirdim
ben calismalara basladim bileSiyirdim

Forumdaki Kullanıcılar?
Şu Andaki Aktif Kullanıcılar: 630 (39 üyemiz 591 ziyaretçi)

Bugüne kadar en çok ziyaretçi : 1,648, 02-12-2011 saat 00:03' de çevirimiçi oldu.

• Administrator • Co-Administrator • Moderator • Üstad • VIP • Gold • silver • Miço • Aktive Olmamış Üye

Albatros-gr, ada, ALTAYLI, Bahadır Sarıca+, bucalıfikret+, Burak Karadeniz, efese, emrepasa, eşref sürek, fotokopici, Hamido, HAŞİM77+, hus213, Kamil ILIPINAR+, Lakerda+, leventkaymaz, LeVrEkCi+, mapaydin, MaVrUşGiL, maxtar, muhammed tr, muhammer41, murki, nihatkr+, rocero, sensei07, ssevdim, şerpa, tanjudincer, tedirgin SaZaN, trgy77, turna, ufuktan26+, vatos70, vess, YaKaMoZ, yalova tatar+, yörükefe, Zıpkıncı+
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:yok nihat o sistwm eskidi şimdi hemen bilgisayar ofislerinde düzeltiyorlar o koku korkularından geliyor olmasın sakın Siyirdim
korku kelimesini biz bilmeyiz...Hadiordan
Kamil ILIPINAR yazdı:sizin başkan kahvede hesap vermekle meşgul şimdi Siyirdim

genemi kaybediyor..Siyirdim
yandik deseneSnifsinf
Bul
bakın ne buldum albatrosun sırasının altında Siyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Albatros-gr yazdı:737373az temizlik..
az yoklama.....hemde burayaSiyirdim
ben calismalara basladim bileSiyirdim

Forumdaki Kullanıcılar?
Şu Andaki Aktif Kullanıcılar: 630 (39 üyemiz 591 ziyaretçi)

Bugüne kadar en çok ziyaretçi : 1,648, 02-12-2011 saat 00:03' de çevirimiçi oldu.

• Administrator • Co-Administrator • Moderator • Üstad • VIP • Gold • silver • Miço • Aktive Olmamış Üye

Albatros-gr, ada, ALTAYLI, Bahadır Sarıca+, bucalıfikret+, Burak Karadeniz, efese, emrepasa, eşref sürek, fotokopici, Hamido, HAŞİM77+, hus213, Kamil ILIPINAR+, Lakerda+, leventkaymaz, LeVrEkCi+, mapaydin, MaVrUşGiL, maxtar, muhammed tr, muhammer41, murki, nihatkr+, rocero, sensei07, ssevdim, şerpa, tanjudincer, tedirgin SaZaN, trgy77, turna, ufuktan26+, vatos70, vess, YaKaMoZ, yalova tatar+, yörükefe, Zıpkıncı+

Hayrola sayın albatros delillerimi yok ediyorsun.SiyirdimSiyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
LeVrEkCi yazdı:listenin tamamı 100 nadir sadece bu 3 yaramaz 1 ama sadece bir Gulumse

Alkis Alkis Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  eski karneler LeVrEkCi 8 2,143 28-04-2008, 14:38
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi