Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hus213 hüseyin abinin evindeki buluşma
yycolak yazdı:acısıyla tatlısıyla bir dost sohpeti daha örneklenmiş.40 yılıda acı kahvesiyle perçinlenip garantiye alınmış.bundan güzel ne olabilir.emeği geçenlere saygılar sunuyorum.teşekkürler hepinize.filocum acı gününde sanada destek gelmiş.tekrar başın sağolsun.dayıma saygılar hüseyin abime hürmetler kucaklıyorum hepinizi.uzunum yarın yine buluşacağız demişsin inşallah yanaklarınızdan öpmek banada kısmet olur,ne dersin.Wink

İnşallah abicim fırsatını yakaladıkmı ordayız seni görmeden gidersem en kısa zamanda tekrar gelirim haberin olsun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
bucalıfikret yazdı:[quote=yycolak]acısıyla tatlısıyla bir dost sohpeti daha örneklenmiş.40 yılıda acı kahvesiyle perçinlenip garantiye alınmış.bundan güzel ne olabilir.emeği geçenlere saygılar sunuyorum.teşekkürler hepinize.filocum acı gününde sanada destek gelmiş.tekrar başın sağolsun.dayıma saygılar hüseyin abime hürmetler kucaklıyorum hepinizi.uzunum yarın yine buluşacağız demişsin inşallah yanaklarınızdan[COLOR="Red"][SIZE="6"]öpmek banada kısmet olur ne dersin[/SIZE][/COLOR
bilmem belki olurSiyirdimHappy

Reisim tüyoyu vermişsin bile bekliyordur bizi o zaman, kısmet inşallah..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:[quote=bucalıfikret]

Reisim tüyoyu vermişsin bile bekliyordur bizi o zaman, kısmet inşallah..

tüyoyu verdik vermesine cevap alamadık.Siyirdim
Bul
bucalıfikret yazdı:[quote=Uzun_ahmet]

tüyoyu verdik vermesine cevap alamadık.Siyirdim

ne cevabı şekerim.insan kendi yerine cevaplamı gelir.her zaman baş tacısınız.76
Bul
Hüseyin abi, telefonda da söylediğim gibi yanınızda olmayı çok isterdim. Ahmet kardeşim sana olan borcum iyice büyüyor ne olur kusuruma bakma malumun olduğu gibi benim işin başnda olmam gerekiyor. İnşallah bir dahaki sefere hep birlikte süslenicezSeerf Keyifli muhabbetleriniz olsun.AlkisAlkis
Bul
ALTAYLI yazdı:Hüseyin abi, telefonda da söylediğim gibi yanınızda olmayı çok isterdim. Ahmet kardeşim sana olan borcum iyice büyüyor ne olur kusuruma bakma malumun olduğu gibi benim işin başnda olmam gerekiyor. İnşallah bir dahaki sefere hep birlikte süslenicezSeerf Keyifli muhabbetleriniz olsun.AlkisAlkis

Ercan abicim lafımı olur tabiiki önce iş gelir, benimde burda olmamın birinci sebebi iş sonrası boş zamanlarımda sizlersiniz, nasıl olsa bir gün karşılaşacağız o zaman bol bol kucaklaşırız..

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  güzel bir buluşma oldu ANTALYALI07 14 2,071 10-12-2015, 15:00
Son Yorum: YaKaMoZ
  BOGAZİCİ (HÜSEYİN) LeVrEkCi 28 3,979 11-12-2007, 16:42
Son Yorum: Boğaziçi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi