Yorumları: 8,454
Konuları: 99
yycolak yazdı:acısıyla tatlısıyla bir dost sohpeti daha örneklenmiş.40 yılıda acı kahvesiyle perçinlenip garantiye alınmış.bundan güzel ne olabilir.emeği geçenlere saygılar sunuyorum.teşekkürler hepinize.filocum acı gününde sanada destek gelmiş.tekrar başın sağolsun.dayıma saygılar hüseyin abime hürmetler kucaklıyorum hepinizi.uzunum yarın yine buluşacağız demişsin inşallah yanaklarınızdan öpmek banada kısmet olur,ne dersin.
İnşallah abicim fırsatını yakaladıkmı ordayız seni görmeden gidersem en kısa zamanda tekrar gelirim haberin olsun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
bucalıfikret yazdı:[quote=yycolak]acısıyla tatlısıyla bir dost sohpeti daha örneklenmiş.40 yılıda acı kahvesiyle perçinlenip garantiye alınmış.bundan güzel ne olabilir.emeği geçenlere saygılar sunuyorum.teşekkürler hepinize.filocum acı gününde sanada destek gelmiş.tekrar başın sağolsun.dayıma saygılar hüseyin abime hürmetler kucaklıyorum hepinizi.uzunum yarın yine buluşacağız demişsin inşallah yanaklarınızdan[COLOR="Red"][SIZE="6"]öpmek banada kısmet olur ne dersin[/SIZE][/COLOR
bilmem belki olur

Reisim tüyoyu vermişsin bile bekliyordur bizi o zaman, kısmet inşallah..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
Uzun_ahmet yazdı:[quote=bucalıfikret]
Reisim tüyoyu vermişsin bile bekliyordur bizi o zaman, kısmet inşallah..
tüyoyu verdik vermesine cevap alamadık.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
bucalıfikret yazdı:[quote=Uzun_ahmet]
tüyoyu verdik vermesine cevap alamadık.
ne cevabı şekerim.insan kendi yerine cevaplamı gelir.her zaman baş tacısınız.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Hüseyin abi, telefonda da söylediğim gibi yanınızda olmayı çok isterdim. Ahmet kardeşim sana olan borcum iyice büyüyor ne olur kusuruma bakma malumun olduğu gibi benim işin başnda olmam gerekiyor. İnşallah bir dahaki sefere hep birlikte süslenicez

Keyifli muhabbetleriniz olsun.