Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maydanozda şenlik
HAŞİM77 yazdı:Kısmet bizlerde çok istiyoruz bakarsın süpriz olur.Hediye

bayılırıııııımmm.SmileGulumse
Bul
yycolak yazdı:allah eksik etmasin,ne mutlu bana ki sizler gibi dostlarım var.

yeter artık dön gel [SIZE="7"]buca'ya.Hadiordan[/SIZE]
Bul
muhabbetiniz bol olsun AlkisSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:yeter artık dön gel [SIZE="7"]buca'ya.Hadiordan[/SIZE]

ne işim var bucada,burası iyi.Wink
Bul
LeVrEkCi yazdı:muhabbetiniz bol olsun AlkisSeerf

sende gel birlikte olsun.76
Bul
bucalıfikret yazdı:yeter artık dön gel [SIZE="7"]buca'ya.Hadiordan[/SIZE]

Evet gerçekten Yalçının yapması gerekende Fikretin dediği gibi ''BUCA''ya dönmesi gerekli.Yalnız kendisininde düşündüğü gibi bu yazı da orada geçirip görmesi gerekenleri görüp ondan sonra bir karara varması daha hayırlı olacağına inanıyorum.Yanlış düşünmüyorum sanırım değilmi şekerim.Seni öpüyorum ve çok seviyorum.
Bul
hus213 yazdı:Evet gerçekten Yalçının yapması gerekende Fikretin dediği gibi ''BUCA''ya dönmesi gerekli.Yalnız kendisininde düşündüğü gibi bu yazı da orada geçirip görmesi gerekenleri görüp ondan sonra bir karara varması daha hayırlı olacağına inanıyorum.Yanlış düşünmüyorum sanırım değilmi şekerim.Seni öpüyorum ve çok seviyorum.

bütün varımız yoğumuz burada.bucaya dönmeye gücümüz yetmez artık.en azından bir mucize lazım.neyse fazla kurcalamayalım.kızımızın sağlığı için geldik çakıldık.yapacak bir şey yok.Seerf
Bul
yycolak yazdı:sende gel birlikte olsun.76

Bak şekerim beni biliyorsun tsm konusunda birazıcık fazlayım Nihat'ta aşk,sevgi gibi konuları içeren şarkılardan hoşlanıyormuş. Ben de diyorum ki sevmek acısıyla tatlısıyla ekşisiyle hep birlikte olur ve ilave ediyorum senin sözlerine(sende gel birlikte olsun) (NERDE O GÜNLER NERDE YARİM CANANIM)şarkısını açsın dinlesin.HadiordanHadiordan
Bul
hus213 yazdı:Bak şekerim beni biliyorsun tsm konusunda birazıcık fazlayım Nihat'ta aşk,sevgi gibi konuları içeren şarkılardan hoşlanıyormuş. Ben de diyorum ki sevmek acısıyla tatlısıyla ekşisiyle hep birlikte olur ve ilave ediyorum senin sözlerine(sende gel birlikte olsun) (NERDE O GÜNLER NERDE YARİM CANANIM)şarkısını açsın dinlesin.HadiordanHadiordan

iyide nihata niye söylemiyorsun şekerim.ben mi söyleyeyim yani.Hi
Bul
çok güzel olmuş çoook ne mutlu sizlere.
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  maydanozda misafir. yycolak 59 6,224 24-07-2012, 13:54
Son Yorum: yycolak
  maydanozda baskın. yycolak 34 4,829 28-05-2012, 11:37
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü: