28-02-2012, 17:03
Bilgileriniz dahilinde olan 1-) Bir kaç gündür siteye giremiyordum.Nihattan (LEVREKÇİ)edindiğim bilgiye göre bu konu sadece bana mahsuz olan bir durum değilmiş.Arap hüso ve Faruk (ALBATROS) arkadaşlarımızında böyle durumları mevcut imiş.2-)yine kısa bir süre önce oğlumu nişanlamıştım.Fakar dünürüm olan kişi iç hastalığı yani kanserdi.27.02.2012 pazartesi günü saat 4,00-4,15 saatleri arasında ALLAH'ın rahmetine kavuştu.Her gün acı çekmektense kurtulduğunu düşünüyorum.ALLAH rahmet eylesin.Yalçın ile her gün hiç olmazsa sabahlar 9,00 veye 10,00 aralarında mutlaka görüşürüz yine o günkü görüşmemizden akşam üzerine doğru tekrar görüştük ve kendisine durumu bildirmiştim.Yalçında siteye yazmış. Huzurlarınızda kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunarım .Taziyelerini bildiren bildirmeyen telefon ile arayan tüm doslarıma teşekkür ederim sağ olun var olun.Bu gün yine defalarca denememe rağmen siteye girememiştim Cenazeyi defin işleminden biraz önce eve geldim acaba diye bir daha denedim olmadı aradan birkaç dakika geçti tekrar denedim site açılmazmı bu üzüntülü anı sevince cevirdi çünkü sizlere kavuştum İyiki varsınız