Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karasu Organizasyonu Sözün Bittiği Yer
Konunun başlğı bu durumu en güzel şekilde anlatıyor. Tek kelime ile harikasınızAlkisAlkisAlkis Muhteşem bir ortam.Seerf Orada olmayı çok istememe rağmen olamadı. Hatta av malzemelerimi almayacağımı bile söylemiştim. Sırf sizlerle muhabbette olmak için. Ne yapalım kısmet değilmiş. Niko ortamı tüm sıcaklığıyla aktarmışsınAlkisAlkis Seni ayrıca kutluyorum. Allah bu güzelliği Hepinizin içine sindirsin 76
Bul
Ne denebilrki her sey ortada katilamamanin verdigi burukluk olsada katilan butun abilerime kardeslerime emegi gecen herkeze tesekkurler boyle bir sicak ortami bizinlw psylastiginiz icin tesekkurler AlkisAlkisAlkis
Bul
Yanınızda olmamanın hüzününü yaşıyorum.Sanırım katılamıyan diğer arkadaşlarımızda aynı hüzün içindedirler ne mutlu sizlere eğlenmek o temiz havayı yaşamak tanışmak sanki her gün berabermişiz gibi şu resimleri izliyerek sanki bizde ordayız gibi duygulunarak bana bu manzaraları yaşattırdığınız için hepinize sonsuz teşekkürler
Bul
Tüm katılımcıları, emeği geçenleri tebrik ediyorum.Alkis
Harika zamanlar geçirmişsiniz. Nicelerine.Seerf
Paylaşım için ayrıca teşekkürler Nihat. Alkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
adaş eline sağlık çok güzel resimler almışsın sayende o anları herkes yaşamış oldu teşekkürlerAlkis,
murki sana ne kadar teşekkür etsek azdır o kadar zahmete zorluğa katlanıp hepimizi mutlu ettin senin için ne desem az olacak kısaca Allah sizlerden razı olsun Alkisbu organizasyonlar beni çok duygulandırıyor sonuçta yola çıktıktan 24 saat sonra evdeydim orada akşam 2-3 saat sabah kahvaltıda 1 saat kaldık ama o saatler gerçekten anlatılamaz o kadar güzeldi.sevdiğim dostlarımla orada o masada olmak herşeye bedel.Seerf
Bul
güzel bir organizasyon olmuş ,ihşallah bir dahakine aranızda olmak isterim...
Bul
NIHAT abicim butun ekip evlerine vardimi kazasiz belasiz...
Bul
çok soğuk bir okadar sıcak,çok yorucu fakat bir o kadar dinlendirici dostlarla olmak yenileriyle tanışmak paha biçilemez.. her zamanki murat basri abi hakan kardeşim ve dostlarından anlatılmaz yakınlık özveri..başka bir sitede biz aileyiz diyen siteler var internetten tanışmışlar nasıl aile olmuşlar diye yazıyordu. o aklıma geldi nerden bilecek nettede aile olur yaşamamışki? dostlar size doyamadan biten bir organizasyon tekrarını görmek dileklerimle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. iyiki varsınız hepinizi SefiomNiko harika fotolar teşekkürlerRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
abilerim bayıldım vallahi orda olmasamda nasıl bimuhabbet oldugunun farkındayım inşallah hepberaber nice neşeli organizasyonlara dileyimle izmirliler seyreder inşallah bu organizasyonu AlkisSeerfAlkis
Bul
Nihat ellerine sağlık. soğuk ve karlı bir gecede gönül sıcaklığında gülerken terlediğimiz bu buluşma hapimize büyük moral depoladı inşallah daha nice şen buluşmalar dileği ile bende birkaç resim ekliyorum herkeze selam emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 3,920 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 535 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,605 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 7,088 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 20,176 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  2015 Türkiye organizasyonu LeVrEkCi 1,221 119,605 10-05-2015, 20:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,953 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 57,190 08-06-2014, 22:35
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,646 21-01-2014, 15:12
  Türkiye organizasyonu 4-5/10/2008 LeVrEkCi 146 21,212 21-05-2013, 09:33
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü: