Yorumları: 2,864
Konuları: 93
LeVrEkCi yazdı:şu benim kameraya sağlam bi 100 numara misina bağlayıp herzaman balık tuttugum yerlere bi indirip çekim yapayım diyorum neler var nasıl bir mera bir görelim bakalım
benim şöminecinin teknesi var adam özel kamera almış şimdi bir düzenek yapıyormuş dibe kamerayı indirip balıgı bekliyecekmiş kapan gibi birşey yapacam diyor balık girdimi yukarıdan kapatacağım diyor merakla bekiyorum sonucu.onun sistemde kamera dipteyken yukarıdan ekrandan görebiliyormuşsun.
Teknoloji icad oldu mertlik bozuldu. bune arkadaşımya kamera indirmeler, kameralı tuzaklar.
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
LeVrEkCi yazdı:
bende çok batmıyorum ki yaww 
bir okadar da ben batmıyorum.enson 14 kilo kurşun taktım,dibi buldum hemen yukarı çıktım..20 kg deneyeceğim..arkadaşlar dalga geçiyor..martılar su üzerindeyken konuyormuşta,yuva bile yapma ihtimali var diyorlar..o yüzden dibi bulmam lazım bir an önce..abi mayısta ayarlayalım..çok pis denizim geldi..geçen hafta daldım 20 dk durdum durmadım beynim dondu hemen çıktım sudan..levrek vuralım bir 2 tane..
BALIK and OZAN yazdı:abi ben fujifilm fınepix xp 10 kullanıyorum hd çekim yapıyor...3mtreye kadar su almıyor..teknede,havuzda çok güzel resim ve video çekiyor..normal fotolarda çekiyor..hd çekim için sd kart 4c nin üzerinde olması iyi olur..sağlam bir makina yüksekten düşmeyede dayanıklı..bir incele istersen...
Ozan aldık artık. yarın teslim edecekler. teşekkür ediyorum ilgine.
ALTAYLI yazdı:Nihat bir arkadaşa sordum ve bu alet için olumlu referans aldım. Fiyatının da uygun olduğunu söyledi. Hayırlısı olsun. Bu arada motor için de hayırlı olsun artık sezona iyice hazır hale geldiyorsun. Bak haberin ola atlar gelirim ha
Buyur gel abic,im biz balıktutmaya herzaman hazırız yeterki hava düzgün olsun. bende yoksa tersanede tekne dolu
Kamera geldi. Beklediğimizdan daha ufak ve kullanışlı. Şimdilik bir deneme moduna geçtik. teknedede kullanılır ama araç için muhteşem.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
hayırlı olsub adaş güle güle kullan
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
nihatkr yazdı:Kamera geldi. Beklediğimizdan daha ufak ve kullanışlı. Şimdilik bir deneme moduna geçtik. teknedede kullanılır ama araç için muhteşem.
Hayırlı olsun NİHAT abi güle güle kullan...
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
ooo alet güzelmiş.hayırlı olsun.güzel çekimler.
kurcalarkenbir iki karede buraya eklede görelim.
Yorumları: 609
Konuları: 40
Güle güle bol balıklı avlarda kullan abi
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
BALIK and OZAN yazdı:bir okadar da ben batmıyorum.enson 14 kilo kurşun taktım,dibi buldum hemen yukarı çıktım..20 kg deneyeceğim..arkadaşlar dalga geçiyor..martılar su üzerindeyken konuyormuşta,yuva bile yapma ihtimali var diyorlar..o yüzden dibi bulmam lazım bir an önce..abi mayısta ayarlayalım..çok pis denizim geldi..geçen hafta daldım 20 dk durdum durmadım beynim dondu hemen çıktım sudan..levrek vuralım bir 2 tane..
afedersin kardeşim,iş,ine karışmak için değil,muhtemelen elbisenin içinde fazla miktarda hava kabarcığı kalıyor galiba.yoksa o kadar kiloyla batmamak zor geliyor bana göre.birde (tabii havalar ısınınca) suda giyinmeyi denesen.