Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aegean team (ege) logo
arkadaşlar yanlış anlaşıldıysam özür dilerim sadece palpiye ağcı at resmine benzediği için beğenmediğimi ifade ettim gerilmeye gerek yok tabiki yapılan emeğe saygım var.
Bul
yazdığımı beyenmedim sonrada silemedim.HiMahcup
Bul
Yanlış anlaşılacak bir şey yada alınganlığa gerek yok. Ben lafı laf olsun diye söylemem. konu benim için bitmiştir. İstediğiniz logoyu koyun benim için makbuldür sadece yaptırdığım logoları kullanamazsınız. Dediğim gibi yaptıracağınız her çalışma benim için bir emektir ve makbuldür.
Bul
Bu arada sizlere küçük bir derslik hikaye.Smile
Dünyanın en ünlü ressamın yanındaki stajı biten öğrenci hocasına dönerek HOCAM BU ÇALIŞMAM NASIL OLMUŞ diye sorar, Hoca öğrencisine bu resmi yarın şehrin en işlek bulvarına koy ve yanına fırça-Palet ve boya bırakarak BEĞENMEDİĞİNİZ YERLERİNİ DEĞİŞTİRİNİZ diye not koy der.
Öğrencisi aynen ustanın dediklerini yapar ve akşam gittiklerinde ortada ilk çalışmadan eser kalmamış ve bambaşka bir şey çıkmıştır. Usta, bunun üzerine şaşkın şaşkın bakan öğrencisine dönerek şimdi yarın aynı yere boş bir Tuval-fırça-palet ve boya bırak ve notunda şunlar yazsın. BU TUVALE İSTEDİĞİNİZ BİR MANZARAYI ÇİZİP BOYAYABİLİRSİNİZ
Akşam tuvalin yanına gittiklerinde usta gülümserken çırak bambaşka bir şaşkınlığı yaşıyordu. Çünkü; TUVAL BIRAKTIKLARI GİBİ DURUYOR KİMSE BİR ŞEY ÇİZMEMİŞTİ
Bul
teşekkürler ercan abicim.76
Bul
bucalıfikret yazdı:ne yalan söyleyeyim şimdi güzel kafamla baktım beğenmedim daha güzellerini görmek isterim kusura bakmayın.Baby
Emeğine sağlık kaptanımSeerfyinede verdiğin kararı logoyu beğenenler tarafında kullanman dileğimleGulumserasgele.
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sitemiz için logo çalışmaları buraya... naxos 5 11 2,902 18-04-2012, 09:49
Son Yorum: LeVrEkCi
  Anatolia team tahsinmersin 9 1,878 15-04-2012, 00:40
Son Yorum: tahsinmersin

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi