Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kıyıda oturarak 1000 metre açıklara sırtı çekmek(teknesiz)
arkadaşım bu teknik çok ğüzel işe yarıyor biz buradaki gölde onun bir değişiğini yapıyoruz 2-3 litrelik pet şişeyi verev bir şekilde kesip kurşunu içine koyuyoruz istediğimiz mesafeye gidince hafif çekip suya düşüyor,
Bul
sazlidere yazdı:arkadaşım bu teknik çok ğüzel işe yarıyor biz buradaki gölde onun bir değişiğini yapıyoruz 2-3 litrelik pet şişeyi verev bir şekilde kesip kurşunu içine koyuyoruz istediğimiz mesafeye gidince hafif çekip suya düşüyor,

Bu da en az Ozaca'nın tekniği kadar ilginç bir yöntem.Türk insanının bu zekasına bayılıyorum. Dünyada böyle bir millet yok. Smile))
Bul
abi senin teknikte çok güzel
Bul
ozaca sistem güzel,paylaşımın için teşekkür ederim,fakat benim bulunduğum yerde bu sistem kesinlikle kullanılmaz neden dersen deniz trafiği çok yoğun bir şekilde çalışmakta, sonuç aldığınada eminim...yanlız poşet yerine bu ufak çocukların elindeki patpat balonlardan dene derim daha iyi yüzer suda...saygılarımla.tekrar teşekkürler
Bul
abiler bot almaktan vazgeçtim sayenizde. sizde bu deha olduktan sonra daha çok işler başarırız. pet şişe veya poşetle 1000 metre olta açabilen kişi, su damacanası ile neler yapar acaba. valla 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi. tebrikler güzel paylaşım.
bilgin şaşmaz
Bul
Bencede güzel taktik ama şu var sanırım biz bupoşeti suya saldıktan sonra takımlarımızın kumla temasını engellemek için biraz gergin salmamız lazım 'ilk attığımız esnalarda' bu gerginliği salamamız içinde poşetin bayaga bir büyük olması ve rüzgarında çok kuvvetli olması lazım yoksa bu gerginliği sağlayamazsak takımlar ilk metrelerde kuma kayaya takıla bilir.Bir şey sormak istiyorum acaba bu taktik hiç denendimi ?Sonuç ney ne gibi aksilikler çıkartıyor malum 1000 mt misina onca silikon balık ucuz şeyler değil emek ve para isteyen şeyler.Bu yöntemin güvenilirliği nedir ?
Bul
Altan kardeşim bu teknik hatayda senelerdir yapılıyormuş ve başarılı sonuc alınıyormuş ozaca arkadaşımızın her an bilgisayar aletinden biraz uzak kaldığı icin onun yerine bu cevabı senin özel durumun olduğu icin ben verdim.(ozaca alanyaya taşınma durumunda) selamlar hayırlı vazifeler.
bilgiler süper,teknik süper.....
ozoca 51 paylaşım için teşekkürler.....
Bul
rauf yazdı:Altan kardeşim bu teknik hatayda senelerdir yapılıyormuş ve başarılı sonuc alınıyormuş ozaca arkadaşımızın her an bilgisayar aletinden biraz uzak kaldığı icin onun yerine bu cevabı senin özel durumun olduğu icin ben verdim.(ozaca alanyaya taşınma durumunda) selamlar hayırlı vazifeler.

Teşekkür ederim rauf abi bu taktiği gerçekten merak ettiğim için bu soruları yöneltmiştim.Cevabınıda aldım.Tekrar teşekkür eder saygılar sevgiler sunarım.
Bul
arkadaşlar biraz internetten uzağım alanya da olmam sebebiyle.(daha yerleşemedim galiba hatay a geri dönecem).bu tekniği uygulayabilmek için karadan denize 3-5 şiddetinde rüzgar yeterli.herkes ben dahil orta boy çöp poşeti kullanıyoruz.şu ince mavi olanından.rüzgar az olursa 2 tane takıyoruz.takım rüzgar nedeniyle gergin oluyor.iğneleri düzgün takmak için makaranın etrafına kauçuk yapıştırın .sırayla açın.sırayla takın.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kamışla sırtı H.A.R.U.N 26 5,180 27-09-2007, 20:14
Son Yorum: ozoca51

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi