Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ufuk Hocam Dün Yalovadaydı
HAŞİM77 yazdı:Güzel olmuş hocam fakat birde büyük saksılara kök saldığında dahada güzel olacaklar.Aradımız sardunya renleri doğru çıktımı yoksa onlara yakın renklermi.Gulumse

İşler tüm hızıyla devam ediyor o günden beri.Bobo

Tam değil ama o renkler de yokmuş biz de.Her ihtimale karşı Bostancı da apartmanın zilini çaldım aradığım o mor sardunyadan istedim. Siyirdim Allah razı olsun teyzem bir dal kırdı verdi şimdi o da tutu büyüyor Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Tam değil ama o renkler de yokmuş biz de.Her ihtimale karşı Bostancı da apartmanın zilini çaldım aradığım o mor sardunyadan istedim. Siyirdim Allah razı olsun teyzem bir dal kırdı verdi şimdi o da tutu büyüyor Gulumse

Seneye nisan ayının başı gibi her rengini bulabiliri..Hediye
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
ufuk hocam mor sardunyadan bende edinmek isterim hele çok soran var banada ..gerçekten buluşma güzel olmuş haber verseydiniz ben burdayım diye ben gelirdim WinkAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Güzel bir buluşma olmuş. AlkisMuhabbetiniz daim olur inşallahAffet Çiçeklere, seraya bayıldım bu aradaGulumse Erden abiye de uğrasaydın hazır gitmişken Ufuk Höcam
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ufuk hocam hastanedeymiş LeVrEkCi 40 4,740 02-04-2015, 21:29
Son Yorum: Atilla Vargül

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi