Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
diğer forumlar hakkında
LeVrEkCi yazdı:tahsin abim benim ben nihat Gulumseben oldugum sürece bu dediklerin olmaz rahat ol abicim Gulumseyanlış olan hiçbirşeye izin vermem.

Canım kardeşim zaten sizler varsınız diye ben rahatım yoksa daha ayrıntılı konuşurdum.sen,Erol abim,Mehmet abim,tatarım ,mavruşum ve miniğimiz jr.Muroşumuz gibi akil yöneticilerimiz olduktan sonra biliyorum ki bize bir şey olmaz.yanlış olanıda düzeltmesini biliyorsunuz.
siz büyüklerden birinin bu yeni gelen arkadaşı daha evvelden tanıdığınızı belirten en ufak bir yazı görmedim.yeni gelen birinin konusuna (bizim zayıf tarafımız,damardan)birden eğilim olunca tereddüt ettim.panikledim.
KAİZEN metodu,1.madde;asla ön yargılı davranma.
evet zarar görmediğimiz biri ama benim dilim yüreğimden geçeni bazen tutmazHappy
hepinizi seviyorumSefiom
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
kengin yazdı:hiçkimseyi kimse zorla bir yere götüremez tahsin bey.kalbiniz ferah olsun.kimseyide zorla burada tutmuyorlar.hepsi dostlarıyla bir muhabbet,bir merhaba için burada bulunuyor.
ayrıca her forumun kontrol mekanizması,kuralları var.kimse forumunda rahatsızlık verilmesine müsade etmez.bunun kim olduğunada bakmadan,bize uygun değilsiniz,lütfen gidin derler.( gerçi böyle demiyorlar.basıyorlar ban tuşuna.Happy )
huzurunuz ve huzurumuz daim olsun.Seerf

doğru diyon,zaten elin iyi tuş basıyo.
ama her üyemüz gibi elinle de dilinle de anlaşırız.SeerfGulumse
yalnız ne yalan söyliyeyim;şu tek gözü ,tek dişi kalmış kedi avatarın gıcığıma gidiyo.Siyirdim
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:Canım kardeşim zaten sizler varsınız diye ben rahatım yoksa daha ayrıntılı konuşurdum.sen,Erol abim,Mehmet abim,tatarım ,mavruşum ve miniğimiz jr.Muroşumuz gibi akil yöneticilerimiz olduktan sonra biliyorum ki bize bir şey olmaz.yanlış olanıda düzeltmesini biliyorsunuz.
siz büyüklerden birinin bu yeni gelen arkadaşı daha evvelden tanıdığınızı belirten en ufak bir yazı görmedim.yeni gelen birinin konusuna (bizim zayıf tarafımız,damardan)birden eğilim olunca tereddüt ettim.panikledim.
KAİZEN metodu,1.madde;asla ön yargılı davranma.
evet zarar görmediğimiz biri ama benim dilim yüreğimden geçeni bazen tutmazHappy
hepinizi seviyorumSefiom

tahsinmersin yazdı:doğru diyon,zaten elin iyi tuş basıyo.
yalnız ne yalan söyliyeyim;şu tek gözü ,tek dişi kalmış kedi avatarın gıcığıma gidiyo.Siyirdim

çok alemsin onun için...Sefiom
Bul
tahsinmersin yazdı:doğru diyon,zaten elin iyi tuş basıyo.

Benimde benimdeHappy
Bul
çılgınbalıkçı yazdı:[/COLOR]

Benimde benimdeHappy

HappyHappy
meraba canım abim.Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:hiçbirşey olmasa bile arkadaş çevremiz artıyor bana buda yeter,bu siteden birçok arkadaşım var o sitedende olursa ne mutlu bana..
ayrıca ortak hareket ederek 2 el olur sesi daha fazla çıkartabiliriz.
zararının olacağını düşünmüyorum eğer olursa denedik olmadı der eskisi gibi her iki tarafda devam eder..Gulumse

O halde sizlerde benim forumuma site linklerinizi yazaraktan katılabilirsiniz, sevgili Nihat.

....................................forumu sadece birkaç ay içersinde inanmakta zorlanılacak av sunuş raporları,resimleri ve video çekimleriyle huzurunuzda yer etmeye çalışacaktır.

Buradaki gayelerimizden biriiiiside yakala bırak disiplinini inşallah uygulayarak örnek olmaktır.

Sevgiler
Bul
Vedat Abayoğlu yazdı:O halde sizlerde benim forumuma site linklerinizi yazaraktan katılabilirsiniz, sevgili Nihat.

................................................. forumu sadece birkaç ay içersinde inanmakta zorlanılacak av sunuş raporları,resimleri ve video çekimleriyle huzurunuzda yer etmeye çalışacaktır.

Buradaki gayelerimizden biriiiiside yakala bırak disiplinini inşallah uygulayarak örnek olmaktır.

Sevgiler

aksakallı ton ton ustam.böyle zank diye yazarak olmaz.o kadar kolay değil bu kararı vermek.nihat bey ve yönetimiyle karşılıklı yazışıp,beraber ortak karar vererek olur.
bu şekilde açık yürekli olman çok hoş.fakat kendine yeni bir konu açıp,forumunu bu foruma modlar arası açık tutmak istediğini yazarsan eminim arkadaşlar fikirlerini yazacaktır.ama böyle kral geldi hadi gelin yaparsan cevap bulabileceğini sanmıyorum.
yaşayan efsanesin sana saygımız sonsuz.lütfen yazdıklarımı yanlış anlama.forumlar arası oluşacak tüm ortak fikir birliklerine katılırım.
ama kavgalara katılmam.kavga etmek isteyene de kapalı gözümün,açık dişimin olduğu tarafla yazarım ( dostlarımın bazıları avatarımın neden öyle olduğunu merak ediyordu.Gulumse )
rastgelsin.Seerf
Bul
Vedat abi forum admini ile temasa geçip birebir anlaşmadan herhangi bir amatör balıkçılık forumu linki vermeyiniz lütfen..
Forumuz ile özel anlaşması ve izni olmayan kişi ve kurumlar için mevcut forum kurallarımız halen yürürlüktedir..
Bul
Daha önce de yazdığımın arkasındayım. Bir kez daha Aşağıda yazdığımı okuyunuz. Sanırım yoruma bile gerek bırakmıyor.

Forumlar arası yol arkadaşlığı ortak payda ve kurallarda yapılabilir. Ancak sahip olunan kültürel gelişmişlik bir süre sonra hırsların devreye girmesiyle kişisel egolara zemin oluşturuyor ve başlıyor kısır tartışmalar. İşte o zamanda işin özünden uzaklaşılıyor. Teşekkür ediyorum
Bul
kengin yazdı:murat bey birçok siteye üyesiniz.farklı fikirler çıkınca hoşuma gidiyor.
müsadenizle fikrinizi almak istiyorum.
sizce götürüsü ne olabilir.
yani iki site ne kaybedebilir.?

Sevgili Kamil , üye soru sormuş, bence soru olarak değil cevap olarak bişiler yazsan daha iyi olur. Gulumse

Bu başlık açılmış o halde burada , bu uygulamayı daha detaylı incelenmeli daha bir anlaşılır olması açısından maddeler halinde , üyelere - forum sahiplerine artıları belirtilmeli , belki eksileride olabilir onlarda belirtilmeli ..

ilk olarak benim aklıma gelen , şu olabilir mesela bir org. yapılacak ise aynı anda her iki forumda da başlık açılması , katılımın geniş olması , gibi..eger toplantı vs yapılırsa aynı şekilde ortak bildirim yapılması ..

ayrıca uzun yıllar bu işin içinde birisi olarak şuna şahit oldum , bazı insanlar futbol takımı tutar gibi forum ilişkisinde bulunur , umarım bu uygulama bu tür fanatizmi kırar...ancak bu uygulamanın dahada ileri gitmesi , dahada kaynaştırıcı olması gerekir..

Forumlarda , yönetimin- modun vs nin başka ortamlarda olmasının engellenmesi konusunuda anlamış değilim .. buda ayrı bir konu..müsbet - fiziki elle tutulur mantıgı nedir, ? Gulumse

kolay gelsin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  server ödemeleri hakkında. LeVrEkCi 30 2,928 07-10-2016, 16:42
Son Yorum: LeVrEkCi
  logo çalışmaları ve seçimleri hakkında LeVrEkCi 7 1,700 17-04-2012, 10:22
Son Yorum: YaKaMoZ
  yeni uygulama hakkında LeVrEkCi 67 6,080 14-04-2012, 09:43
Son Yorum: örümcekadam
  ***yoklama konuları hakkında*** LeVrEkCi 0 873 11-04-2012, 12:45
Son Yorum: LeVrEkCi