Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Akya Avımız
Mufi yazdı:Rapala ya Çipura gelmesi enteresan , bazen öyle olaylar oluyorki tüm kuralları bir kenara bıraktırıyor.. her ne kadar istisnalar kaideleri bozmaz isede şu görüntüdeki balıgın , genetiğinde kabuklularla beslenmek varken neden bir balık peşine düştü ilginç bir durum ,

kısmetinizin devamını dilerim ...

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.Çupranın sahteye atladığına bende ilkdefa şahit odum.Sevgilerimle.
Bul
Burak abi..supersiniz...Alkis
guzel bir av...bir o kadar da videolu guzel bir paylasim..tebriklerAlkis ve tesekkurlerSeerf
cipuranin sahteye atlamasi cok ilginc..Hi
guzel avlarinizin devamini dilerimSeerf
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
burak abi çok güzel bereketli bir av olmuş maşallah akya tam vitrinlik çupra ise porsiyon ötesi elerinize sağlık bereketli olsun Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Maşallah abi çok güzel balıklar almışsınız büyük tebrikler. İlk defa bende çupranın rapalaya atladığını duydum bravo Smile Nasibiniz bol olsun iyi tatiller.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Burak abicim tam usta işi bir paylaşım olmuş tebrikler Alkis

daha niceleri rastgelsin Smile

iyi tatiller.Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Burak abim bu güzel avlarının devamını dilerim
rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
yycolak yazdı:harikasınız burak abicim.tatil güzel başlamış.afiyet şeker olsun.
bu arada ben hala tam karşınızdayım.ahmetbeyli maydanoz koy.fırsatını bulursanız mutlaka beklerim.sizleri ağırlamaktan onur duyarım.76

Yalçıncım fırsat bulursam mutlaka yanına uğrayacağım.Selam ve sevgiler.
Bul
orhanekmekci yazdı:Tebrikler,Burak kaptanımAlkiscıplak nefismiş,cupranın sahteye atlaması nadir görülsede sizin şansınızaGulumsegünün yorgunluğunuda ailece atmışsınız,afiyetleSeerf

Teşekkür ederim Orhan Bey.Şansımızın yardımıyla çok güzel bir av günü yaşadık.Selam ve sevgiler.
Bul
turna yazdı:Ellerinize sağlık, avlarınız daim olsun.

Teşekkür ederim Mehmet Ağabey.Sevgi ve saygılarımla.
Bul
Albatros-gr yazdı:Burak abi..supersiniz...Alkis
guzel bir av...bir o kadar da videolu guzel bir paylasim..tebriklerAlkis ve tesekkurlerSeerf
cipuranin sahteye atlamasi cok ilginc..Hi
guzel avlarinizin devamini dilerimSeerf
rastgele

Farukcum beyendiğine sevindim.Daha iyileri inşalah sana nasip olur.Selam ve sevgiler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Orkinos Avımız Burak Karadeniz 44 8,910 19-12-2014, 12:17
Son Yorum: Burak Karadeniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi