Yorumları: 16,711
Konuları: 238
serken güzel paylaşımın için teşekkürler.bravo.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
Lakerda yazdı:NTV' de yakın zaman önce yerli yapım belgesel dizinin bir bölümünü hayretle izledim ;
programın adı ''doğada tek başına'' benzeri bir şey,tam hatırlamıyorum.Adam yaban gülü dikeninden çakısıyla oyuntulayıp iğne yaptı, üzerindeki giysiden ip söktü ve bir değnek ile takımı tamamladı.Yem de solucan...Ve kendine yetecek boyda bir balığı avladı.En takdire şayan tarafı ise henüz daha yiyecek balığı avlamadan gelen küçük boy balıkları suya iade etmesiydi..
Sen de elinde ve çevrende mevcut olanla işi başarmışsın tebrikler Serkan.Yaratıcı düşünceye güzel bir örnek..
mehmet abi bende seyrettim adam bir balık yakaladı ateşi yakıp afiyetle yedi.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Seni aradığımda dağdayım dediğin buydu demek ki

Valla helallerin var abicim. BU sana sağlam bir ders olmuş. Sanırım bir daha unutmazsın

Her şeye rağmen keyifli olmuş. Dediğin gibi bollukta yokluk. Orhan kaptanın dediği gibi iyiki babişko binmemiş
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Uzun_ahmet yazdı:Serkan bu devirde bu tür olta hakikaten çocukluğumuzda olmadığı için mecburiyet karşısında kullandığımız teknikleri tekrar tekrar yaşattığın için teşekkürler..

Aynen Ahmet abi

ben teşekkür ederim
bucalıfikret yazdı:serken güzel paylaşımın için teşekkürler.bravo.
Fikret abi teşekkürler
ALTAYLI yazdı:Seni aradığımda dağdayım dediğin buydu demek ki
Valla helallerin var abicim. BU sana sağlam bir ders olmuş. Sanırım bir daha unutmazsın Her şeye rağmen keyifli olmuş. Dediğin gibi bollukta yokluk. Orhan kaptanın dediği gibi iyiki babişko binmemiş
Aynen Ercan abi, telefon elimde hatlar bi geliyo bi gidiyo

o sırada senin aramanı görünce hazır çekerken söyleyim dedim. Bi kesinti olsa ulaşamasam mahcup olurdum.
Abi çok teşekkür ederim

aynen mini bi takım hazırlayıp portatif hale getirecem
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
Tebrik ederim benim yaratıcı kardeşim.

takımlar olmamasına rağmen yanında tecrübe sahibi olmuş olduk bizlerde sayende.
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Serkan'ım mükemmel paylaşım.
Ellerine sağlık.
Azmin zaferi bu olsa gerek...

İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
harikasın be mavruşum bu balık adama takla attırır.fakat sen bekire takla attırmışsın harbiden helal olsun
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
HAŞİM77 yazdı:Tebrik ederim benim yaratıcı kardeşim. takımlar olmamasına rağmen yanında tecrübe sahibi olmuş olduk bizlerde sayende.
Eyvallah haşim abim

çok teşekkür ederim.
Bahadır Sarıca yazdı:Serkan'ım mükemmel paylaşım.
Ellerine sağlık.
Azmin zaferi bu olsa gerek...

Bahadır abi, şekil balıkçılık paylaşımı ama asıl mesaj ''ben bittim dediğin zaman asıl başladığın zamandır''dı

ve mesaj iletildi güzel yorumun için teşekkür ederim.
araphüso26 yazdı:harikasın be mavruşum bu balık adama takla attırır.fakat sen bekire takla attırmışsın harbiden helal olsun

Abi inan ilk sağda solda tel aradım yok olmadı bizim anne yenge hanım kim varsa iğne sorgusu sonucu bu sağlık setlerine çengelli iğne koyma zorunluluğu aklıma geldi

direk yapıştırdım

sonrasında tavuk etiyle mangallık bekirleride aldım ama mangalın malzemesi fazlasıyla vardı ve yerel bir türe kıyamadım

teşekkür ederim sayın abim.
Yorumları: 1,505
Konuları: 17
serkan çok güzel olmuş yaratıcılıkta sınır yok sen adaya düşssen modern robinson olursun

kendi icaat ettiğin oltayla yakalamak daha keyiflidir herhalde.
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Yorumları: 1,682
Konuları: 26
Valla helal olsun kardeş çocukluk yıllarıma döndürdün beni bende dikiş ipliği ve toplu iğneden yapar acısu diye bir dere var bizim orda avlanmaya çalışırdım.Yakalayamazdım ama heves taaa o zaman bende vardı.
Memleket SİVAS/Şarkışla