Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Organizasyon
nihatkr yazdı:tamam anlaştık. bir tarih belirleriz. Muratta ona göre kendisini ayarlar. Hatta alanyaya gidersek benim tanıdığım bir balıkçı çocuk var jig için bize tekne olta garanti balık bile ayarlar. Hehe

NIHAT abicim siz gelmeye bir karar verinde gerisini ayarlarizSmile
Bul
Çok güzel bir fikir imkan olsada bizlerde katılsak. Hayırlı olsun şimdiden arkadaşlar.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
aman peşini bırakmayın.büyüklerin teklifini geri çevirmeyin.çok yakışacak antalyaya.hatta ankaradan kamil emmiyide çağırın.amanın ne güzel olacak.AlkisAlkisAlkis
Bul
antalya bir türlü organize olamıyor,çeşitli nedenleri var herkesin kendince,malum iş güç ekmek parası,herkesin her zaman boş zamanı olmuyor.sayıca fazla bir kalabalığımız olmadığı için ,birimizin söylediği tarih diğerlerine uymayabiliyor.ben zamanında çok çabaladım,olmadı,murat arkadaşımda elinden geldiğince çabalıyor ama tek kişi çabalamakla olmaz,hep birlikte karar verebileceğimiz herkese uygun bir zaman bulmamız gerekli,benim şahşi fikrimdir,kimse yanlış anlamasın,ama bence antalyadan cacıkta olur,yayık ayranıdaSmile
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:antalya bir türlü organize olamıyor,çeşitli nedenleri var herkesin kendince,malum iş güç ekmek parası,herkesin her zaman boş zamanı olmuyor.sayıca fazla bir kalabalığımız olmadığı için ,birimizin söylediği tarih diğerlerine uymayabiliyor.ben zamanında çok çabaladım,olmadı,murat arkadaşımda elinden geldiğince çabalıyor ama tek kişi çabalamakla olmaz,hep birlikte karar verebileceğimiz herkese uygun bir zaman bulmamız gerekli,benim şahşi fikrimdir,kimse yanlış anlamasın,ama bence antalyadan cacıkta olur,yayık ayranıdaSmile

Bakacaz gorecezSmilegonlum sarimsagi bol cacik olmasindan yana zamana birakalim olacakmi gorecegizHappy
Bul
YaKaMoZ yazdı:Bakacaz gorecezSmilegonlum sarimsagi bol cacik olmasindan yana zamana birakalim olacakmi gorecegizHappy

bol zeytin yağı maydonazlada süsledinmi tadından yenmezSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:bol zeytin yağı maydonazlada süsledinmi tadından yenmezSiyirdim

AynenSeerf
Bul
beyler bu tip organizasyonlarda sadece istemek yeterli,şimdi ne işim var gideceğim yorulacağım tanımadıgım insanlar vs ler düşünürse insan o zaman zor olur,ben organizasyon yapınca 2 kişi garanti olsun yeter diyerek yeri zamanı söylüyorum gelen 3. ler 4. ler 15 . ler olursa ne güzel olmazsa ben 2 kişide huzurlu oluyorum.önemli olan isteyin ben gideceğim i içinize yerleştirin.
ilk organizasyonumuzda 4 kişiydik 2. de 35 kişi.
tekne olmasıda şart değil kumsaldan olta atmak da olsa 2 kişi garanti edin yeter..tabii antalyada az üye oldugu için en az 2 kişi sözleşsin diğerlerine haber verilsin,bende toplu email atayım gelenler buyur edilsin gerisi en az 2 kişiye razı olunarak beklemeye kalıyor.Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:beyler bu tip organizasyonlarda sadece istemek yeterli,şimdi ne işim var gideceğim yorulacağım tanımadıgım insanlar vs ler düşünürse insan o zaman zor olur,ben organizasyon yapınca 2 kişi garanti olsun yeter diyerek yeri zamanı söylüyorum gelen 3. ler 4. ler 15 . ler olursa ne güzel olmazsa ben 2 kişide huzurlu oluyorum.önemli olan isteyin ben gideceğim i içinize yerleştirin.
ilk organizasyonumuzda 4 kişiydik 2. de 35 kişi.
tekne olmasıda şart değil kumsaldan olta atmak da olsa 2 kişi garanti edin yeter..tabii antalyada az üye oldugu için en az 2 kişi sözleşsin diğerlerine haber verilsin,bende toplu email atayım gelenler buyur edilsin gerisi en az 2 kişiye razı olunarak beklemeye kalıyor.Seerf

NİHAT abicim ben en baştan bu tarafa elimden geleni yaptıgımı düşünüyorum şehir dışından gelen arkadaşlarla dahi bir türlü fırsatını bulup buluşmaya çalıştım bunu da kendimi övmek için söylemiyorum HÜSEYİN abiyi ziyarete gittigim yer bana 65 km uzaklıkta idi iş çıkışı eve gitmem uzun sürecegi için motorla gitmiştim motorla o yolu gittim üzerimdeki giysimde musait olmadıgı için dönüşte ne kadar çok üşüdüm anlatamam ama üşüdügüm zaman HÜSEYİN abiyle ilk buluşmamızı düşündüm hemen ısındımSmileyani istemek önemli olan ben bir kaç kere teklifte bulundum ama oralı olan yok bende ümidimi kestigim için pek oralı olmadım açıkcası yoksa ben haftada hiç gitmesem balık yakalayayım yakalamayayım 2 defa gidiyorum sıcaklardan bu tarafa pek gitmiyorum sıcaklarda kıyıdan zor oldugu için açıkcası ANTALYA da diger bölgelerdeki gibi beraber organizasyon yapmanın daha dogrusu beraber hareket edebilecek kimse yok bana göre...
Bul
bak nihatcığım ne güzel demiş.hemen açın konuyu,belirleyin tarihi,yeri,iki kişide de olsa yapın toplantınızı.hele ikide balık tuttunuzmu bir sonrakine kalabalıklaşırsınız.umudunuzu yitirmeyin.antalya güzel memleken hele sizler çok daha güzelsiniz.yani her türlü güzelliği hak ediyorsunuz.AlkisAlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Organizasyon iptal üzgünüm LeVrEkCi 27 2,412 29-04-2016, 18:19
Son Yorum: LeVrEkCi
  organizasyon yem konusu fish or die 46 5,539 05-06-2014, 08:29
Son Yorum: yycolak
  16-12-2012 Mini Organizasyon nihatkr 30 5,542 20-12-2012, 13:11
Son Yorum: dagistan
  İstanbulda organizasyon 34lonely 2 1,228 09-09-2012, 00:20
Son Yorum: 34lonely
  14 ekim izmir organizasyon ALTAYLI 325 24,877 28-08-2012, 22:43
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  izmir organizasyon detayları fish or die 37 5,572 26-06-2012, 00:47
Son Yorum: ALTAYLI
  24 Haziran 2012 İzmir 7+7 Mini Organizasyon fish or die 98 10,357 21-06-2012, 11:25
Son Yorum: LeVrEkCi
  26 Eylül Pazar İzmir Organizasyon Detayları fish or die 215 23,685 01-10-2010, 14:50
Son Yorum: Uzun_ahmet
  organizasyon 6-4-2008 LeVrEkCi 89 10,202 08-03-2010, 23:24
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  porto lagos mini organizasyon naxos 5 47 7,500 18-08-2009, 08:27
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi