Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Katil diyecemde az gelir :(
işallah dönüş olur mavruşumm ..geçen senelerde burdada parmak kadar ispari yakalamıştı arkadaşlarımm kızdım kovalararını kaldırdım döktüm denizee . kızdılar bana ama işi öğrenince bidaha yapmadılar .
o yüzden sirküler balık tutulan yerlere asılsın .
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Yasakçı zihniyete sonuna kadar karşıyım.
Ama bu eşşekler için olumlu olacak boğaz yasağı.Sad
Bunlar ne denir ki, sıfatsızlar...Hadiordan
Sevgili Mavruş, sana daha keyifli avlar diliyorum.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
tekrar kutluyorum serkancım.gönderdiğin maillere en kötü 48 saat içinde cevap vermeleri gerekiyor.resmi kurumlarda böyle bir zorunluluk varmış.takip edersen hesap sorma yetkin bile var.sana helal olsun.AlkisAlkisAlkis
Bul
Sevgili Serkan görünen o ki umutsuz bir vakaya rastlamışsın , ve bunlar gibi binlerce var ülkede
Bul
sadece seni davranışından dolayı kutlayayım kankaAlkis,ihtiyar hakkında katil desem az gelir demişsin ya,eğer uzatır yorum yaparsam o az gelenin yerine denmesi gerekenleri abartarak ben söyleyebilirim şerefsize...Hadiordan
Bul
Seni bu ince davranışından dolayı tebrik ederim serkan.Alkis Forum kuralları ihlali yapmak istemediğim için diğer şahıslara yorum yapamıyacağım.HadiordanDovs95948888
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
bukadar bir insan insafsız olurmu ya neyini yiyeceksin o yaprakların boğazında kalmayacakmı yazıklar olsun Hadiordan , geri dönüş mutlaka yapmaları lazım ama yalçın abi 48 saatte zor daha o sistemler 850 yıl oturmaz bizim ülkede.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:bukadar bir insan insafsız olurmu ya neyini yiyeceksin o yaprakların boğazında kalmayacakmı yazıklar olsun Hadiordan , geri dönüş mutlaka yapmaları lazım ama yalçın abi 48 saatte zor daha o sistemler [SIZE="6"]850 yıl oturmaz[/SIZE] bizim ülkede.

Babacım 850'yi nereden buldun.HiHappySiyirdim
Sabah sabah güldürdün beni, Allah da seni güldürsün sevgili kardeşim.HappyHappyHehe
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Babacım 850'yi nereden buldun.HiHappySiyirdim
Sabah sabah güldürdün beni, Allah da seni güldürsün sevgili kardeşim.HappyHappyHehe

bahadır abicim napayım düşündüm baktım içimden geleni yazdım Siyirdim az bile dedim az Happy
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
serkan tebrikler.Alkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi