Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ohh beee....
Bugün takımları suya indirdim ama şansa bugün balık yapmadı Smile))GulumseGulumseGulumseGulumse
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
oguzcanagca yazdı:Bugün takımları suya indirdim ama şansa bugün balık yapmadı Smile))GulumseGulumseGulumseGulumse

Oğuzcan ilk defa denize inmiş acemi bir takımdan fazla bir şey bekleme yani.Smile
işe girişin yanlış.2.el kullanılmış,tecrubeli bir takımla eminim daha iyi iş çıkarırdın.Wink
neyse sen bir-kaç deneme daha yaptır, olmazsa o zaman takımı bir hocaya götürürüz.
bundan sonra ki avlarının verimli geçmesi temennilerimle,rast gelsin.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:Oğuzcan ilk defa denize inmiş acemi bir takımdan fazla bir şey bekleme yani.Smile
işe girişin yanlış.2.el kullanılmış,tecrubeli bir takımla eminim daha iyi iş çıkarırdın.Wink
neyse sen bir-kaç deneme daha yaptır, olmazsa o zaman takımı bir hocaya götürürüz.
bundan sonra ki avlarının verimli geçmesi temennilerimle,rast gelsin.Gulumse

Tavsiyelerine uyacağım ve sonucu raporlama yaparım abi sana teşekkürler...AlkisAlkisAlkisAlkis
oguzcanagca yazdı:Bugün takımları suya indirdim ama şansa bugün balık yapmadı Smile))GulumseGulumseGulumseGulumse

balıklar bayram tatilindeler bayramdan sonra dene bak nasıl balık alırsın.SiyirdimHappy
Bul
bucalıfikret yazdı:balıklar bayram tatilindeler bayramdan sonra dene bak nasıl balık alırsın.SiyirdimHappy

GulumseGulumseGulumse Abi bak bu aklıma gelememişti AlkisAlkisAlkisGulumseGulumse
Hayirli olsun hadi hayirli avlar hazir ol telefonumu bekle
hayırlısı olsun oğuzcan abi sonunda bitirdin bu işi verimli avların olsun Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
oguzcanagca yazdı:Arkadaşlar bugün artık sizleri onumu alayım bunumu alayım şu nasıl bu nasıl diye soru bombardımanına tutmayacağım çünki bugün gidip ........................makine ve kamışımı aldım çok güzel bir ticarethane güler yüzlüler ve sıkılmadan sorulan sorulara cevap verip yönlendirme bile yapıyorlar.Sizlerde hakkınızı helal edin çok yardımcı oldunuz bana ALLAH razı olsun sizlerden.

MAKÝNE:OKUMA AVENGER AV 65B
KAMIÞ :LINEAEFFE TURNAFRESH 4.20(INTERNATIONAL DE LUX SERI)

Hayırlı olsun Oğuz, çok güzel bir set yapmışsın, keyifli bereketli avların olur inşallah Seerf
Ben de yeni bir set yaptım geçen hafta; kamış AlbaStar 1942 İstanbul serisi 4.20 boy, 250 gr atar, %100 karbon, ağırlı 440 gr.. makine Mitchell Avocet Bigsurf 7000 Gulumse
bir tutkudur balık tutmak..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi