Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Woiwodia hoşgeldin
bacanak hoş geldin, biz fazla paylaşımda bulunamadık, senin en iyi şekilde temsil edeceğini düşünüyorum babamı "orhanekmekci" Smile malum mesleğin gereği, paylaşımlarını bekliyoruz. sevgiler saygılar.
Bul
truepast yazdı:bacanak hoş geldin, biz fazla paylaşımda bulunamadık, senin en iyi şekilde temsil edeceğini düşünüyorum babamı "orhanekmekci" Smile malum mesleğin gereği, paylaşımlarını bekliyoruz. sevgiler saygılar.

Hoşbulduk bacanak...elimizden geldiğince temsil etmeye çalışıyoruz...sevgiler ve saygılar bizden hocam...76
[SIGPIC][/SIGPIC]
Deniz üstünde yürürüz... Düşmanı arar buluruz... Öcümüzü komaz alırız... Bize " BAHRİYELİ " derler...
Bul
truepast yazdı:bacanak hoş geldin, biz fazla paylaşımda bulunamadık, senin en iyi şekilde temsil edeceğini düşünüyorum babamı "orhanekmekci" Smile malum mesleğin gereği, paylaşımlarını bekliyoruz. sevgiler saygılar.
Sende hoş geldin Arif hocamAlkisHappy
Bornova - izmir
Bul
orhan abi tayfa masallah toplaniyo uye olma zorunlulugu diye bir sart kosmuyon dimi enistelereSiyirdim
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
monawar yazdı:orhan abi tayfa masallah toplaniyo uye olma zorunlulugu diye bir sart kosmuyon dimi enistelereSiyirdim
HappyHappyKoşmammıHappySeerf
Bornova - izmir
Bul
Orhan abim ekibi sağlamlaştırıyo maşallahAlkisHoşgeldinizSeerf
dagistan yazdı:Orhan abim ekibi sağlamlaştırıyo maşallahAlkisHoşgeldinizSeerf
HappyHappySeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hoşgeldin 2017 orhanekmekci 12 628 03-01-2017, 16:00
Son Yorum: rusan