Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Son Yaptığımız Cam Rapalalar
Kardeşim,can dostum,bu rapalalar için nasıl göz nuru döktüğünü çok iyi bilirim.AlkisAlkisOnun için bana verdiğin bu oyuncaklar benim için çok kıymetli.Hakkını vereceğiz birlikte.Sağlıcakla kal..
Bul
AlkisAlkisAlkis görüntüleri çok güzel emeğinize sağlık raporlarınızıda bekliyoruz AlkisAlkisAlkis
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
burak abi inşallah verimli avlarınız olur Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Ellerinize sağlık Burak bey,bereketli avlar dilerimGulumserasgele.
Bornova - izmir
Bul
haakaan yazdı:Sevgili Burak abi kendi yaptıgım ilk çapari ile balık yakaladıgımda inanılmaz mutlu olmuştum . kendi yapdıgım bir sahte olsa ve onunla bir levrek yakalasam herhalde havalara uçardım Smile gerçekten her biri birbirinden güzel katiller . umarım bol trofeli avlar yaparsınız . saygılar SmileAlkis

Sevgili Hakan yorumun ve iyi dileklerin için teşekkür ederim.Sağlıcakla kal.
Bul
Cahit Acun yazdı:Kardeşim,can dostum,bu rapalalar için nasıl göz nuru döktüğünü çok iyi bilirim.AlkisAlkisOnun için bana verdiğin bu oyuncaklar benim için çok kıymetli.Hakkını vereceğiz birlikte.Sağlıcakla kal..

Cam rapalaların hakkını senden iyi kimse veremez.Bunu yaptığın avlar nedeniyle rahatlıkla söyleyebiliyorum.Sevgilerimle.
Bul
oguzcanagca yazdı:AlkisAlkisAlkis görüntüleri çok güzel emeğinize sağlık raporlarınızıda bekliyoruz AlkisAlkisAlkis

Teşekkür ederim.Selam ve sevgiler.
Bul
fish or die yazdı:burak abi inşallah verimli avlarınız olur Seerf

Sevgili Murat teşekkür ederim.Sağlıcakla kal.
Bul
orhanekmekci yazdı:Ellerinize sağlık Burak bey,bereketli avlar dilerimGulumserasgele.

Orhan Bey teşekkür ederim.Sevgi ve saygılar.
Bul
suni yemler harika olmus tebrık ederim burak abiSeerf
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi