Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kralların dansı
eşref sürek yazdı:Cahit abim lüferle dansın bir harika
bugüzel avlarının devamını dilerim
rastgele

Dün gece dansım muhteşemdi.Gece show vardı Eşref.Senin avlarında bol olsun.Livarın Lüfer dolsun.Sağlıcakla kal..
Bul
Cahit abicim yine her zamanki gibi süper bir paylaşım ve rapor olmuş Alkis Alkis

Daha irilerini bekleyirom senden insallah tez zamanda oltana rastgelir Gulumse

kaç gündür canım çekiyordu dün çok güzel çinekop buldum ve aldım, akşam yerken inan aklamı gelmiştin. Seerf
Bul
Torik Orhanbaba yazdı:Bu avı sanki beraber yaptık ve lüferleri bereberce çektik,Gulumse
Tebrikler sevgili Cahit kardeşim,AlkisAlkisAlkis gerçekten muhteşemler, ayrıca ızgaranın yanında olmayı çok isterdim, tabi ki seninle beraber olarak, sevgiler hoşça kal. GulumseSeerf

Canım ağabeyim,soframda her zaman varsın.Ne zaman gelmek istersen, seni İstanbul'da en güzeli ile ağırlayacak bir kardeşin var.Eşim ve ben,Seni ve Ursula Hanımı özledik.Sizi seviyoruz.Kendinize iyi bakın.İstanbul'dan Sivrice'ye gönül dolusu sevgiler.
Bul
yycolak yazdı:harika bir dans gösterisi olmuş cahit abicim.işi bilmek gibisi varmı.boşa bekleyip moral bozmaktansa çay içip keyif yapmak.Alkislüferler şahane.ama yine son fota.saz arkadaşları ve keyif dorukta.eski avlarla hayallere dalmak güzel.ama benim son lüfer avımın üzerinden geçen zaman hayalleri bile zorlaştırıyor.yıl 79 muydu 80 mi.Siyirdimhatırlamakta zorluk çekiyorum.biraz müsait olsam tazeleyeceğim ama nerdeeeeeeee....
afiyet şeker olsun abicim.teşekkürler.Gulumse

Gece dansımız gerçekten güzeldi Yalçın.Lüfer yavaş yavaş dönüş yolculuğuna başladı.Bir-iki hafta sonra avımızı sonlandırırız diye düşünüyorum.Ama avlak bölgemize bol miktarda İstavrit girdi.Bu yemi bulup,kalabilirde.İnşallah kalır.

Kendine iyi bak.Sevgiler kardeşime...
Bul
Salih Reis yazdı:Cahit abicim yine her zamanki gibi süper bir paylaşım ve rapor olmuş Alkis Alkis

Daha irilerini bekleyirom senden insallah tez zamanda oltana rastgelir Gulumse

kaç gündür canım çekiyordu dün çok güzel çinekop buldum ve aldım, akşam yerken inan aklamı gelmiştin. Seerf

Salih,Kofana'ya atıyorum ama esamesi bile okunmuyor.Bu seferde moralim bozuluyor.Eskilere takılıyorum.Gece avımda mutlaka bir Kofana'm olurdu.Boş ver be Salih,buda yetiyor bize.Üzülüyorum ama yapacak pek bir şeyde yok.

Çinekop'ların mundar gitmemiştir,umarım.Afiyet,bal şeker olsun kardeşime.Yarasın...SeerfSeerfSeerf
Bul
Cahit Acun yazdı:Gece dansımız gerçekten güzeldi Yalçın.Lüfer yavaş yavaş dönüş yolculuğuna başladı.Bir-iki hafta sonra avımızı sonlandırırız diye düşünüyorum.Ama avlak bölgemize bol miktarda İstavrit girdi.Bu yemi bulup,kalabilirde.İnşallah kalır.

Kendine iyi bak.Sevgiler kardeşime...

yetsin artık be abi.birazda bize gelsin.
gelsinde egeye giren lüfer resmen mutasyona uğruyor.her şeyi değişiyor.sizde kalsın.yıllardır bu kadar olmamıştı.palamut arkası lüfer peşi istavrit.şanslı yıl.Alkis
Bul
yycolak yazdı:yetsin artık be abi.birazda bize gelsin.
gelsinde egeye giren lüfer resmen mutasyona uğruyor.her şeyi değişiyor.sizde kalsın.yıllardır bu kadar olmamıştı.palamut arkası lüfer peşi istavrit.şanslı yıl.Alkis

Yalçın,Ege'de yediğim Lüfer'den gerçekten tad almıyorum.Saman gibi oluyor.Balıkesir'e geldiğimde en çok severek yediğim tek balık,Çipura.Nasıl lezzetli anlatamam.Onu mangalda yeşille bir götürüyorumki..Of of oooof.Seerf
Yaza doğru mutlaka yanıma gel.Ağabey-kardeş bir yeşillenelim,Çipura ile beraber.SeerfSeerfSeerfNe dersin? İzmir le arası 2 saat...
Bul
Cahit Acun yazdı:Yalçın,Ege'de yediğim Lüfer'den gerçekten tad almıyorum.Saman gibi oluyor.Balıkesir'e geldiğimde en çok severek yediğim tek balık,Çipura.Nasıl lezzetli anlatamam.Onu mangalda yeşille bir götürüyorumki..Of of oooof.Seerf
Yaza doğru mutlaka yanıma gel.Ağabey-kardeş bir yeşillenelim,Çipura ile beraber.SeerfSeerfSeerfNe dersin? İzmir le arası 2 saat...

sen buradayken mesaj atmıştım.iki saat değil abicim.kuşadasını demiyormusun.ben tam karşındayım.ahmetbeyli maydanoz koyda.bu yaz ömrümüz olursa mutlaka görüşelim.76
Bul
yycolak yazdı:sen buradayken mesaj atmıştım.iki saat değil abicim.kuşadasını demiyormusun.ben tam karşındayım.ahmetbeyli maydanoz koyda.bu yaz ömrümüz olursa mutlaka görüşelim.76

Tamam Yalçın,mutlaka görüşelim.Bekliyorum.Seerf
Bul
abi bu yil cok guzel geceler gecirdin prenseslerle avlarin daim olsun, o anlari bize yasatan anlatimin icin AlkisAlkisAlkis
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi