29-11-2012, 09:47
eşref sürek yazdı:Cahit abim lüferle dansın bir harika
bugüzel avlarının devamını dilerim
rastgele
Dün gece dansım muhteşemdi.Gece show vardı Eşref.Senin avlarında bol olsun.Livarın Lüfer dolsun.Sağlıcakla kal..
Kralların dansı
|
eşref sürek yazdı:Cahit abim lüferle dansın bir harika Dün gece dansım muhteşemdi.Gece show vardı Eşref.Senin avlarında bol olsun.Livarın Lüfer dolsun.Sağlıcakla kal..
Cahit abicim yine her zamanki gibi süper bir paylaşım ve rapor olmuş
![]() ![]() Daha irilerini bekleyirom senden insallah tez zamanda oltana rastgelir ![]() kaç gündür canım çekiyordu dün çok güzel çinekop buldum ve aldım, akşam yerken inan aklamı gelmiştin. ![]()
29-11-2012, 09:53
Torik Orhanbaba yazdı:Bu avı sanki beraber yaptık ve lüferleri bereberce çektik, Canım ağabeyim,soframda her zaman varsın.Ne zaman gelmek istersen, seni İstanbul'da en güzeli ile ağırlayacak bir kardeşin var.Eşim ve ben,Seni ve Ursula Hanımı özledik.Sizi seviyoruz.Kendinize iyi bakın.İstanbul'dan Sivrice'ye gönül dolusu sevgiler.
29-11-2012, 10:00
yycolak yazdı:harika bir dans gösterisi olmuş cahit abicim.işi bilmek gibisi varmı.boşa bekleyip moral bozmaktansa çay içip keyif yapmak. Gece dansımız gerçekten güzeldi Yalçın.Lüfer yavaş yavaş dönüş yolculuğuna başladı.Bir-iki hafta sonra avımızı sonlandırırız diye düşünüyorum.Ama avlak bölgemize bol miktarda İstavrit girdi.Bu yemi bulup,kalabilirde.İnşallah kalır. Kendine iyi bak.Sevgiler kardeşime...
29-11-2012, 10:05
Salih Reis yazdı:Cahit abicim yine her zamanki gibi süper bir paylaşım ve rapor olmuş Salih,Kofana'ya atıyorum ama esamesi bile okunmuyor.Bu seferde moralim bozuluyor.Eskilere takılıyorum.Gece avımda mutlaka bir Kofana'm olurdu.Boş ver be Salih,buda yetiyor bize.Üzülüyorum ama yapacak pek bir şeyde yok. Çinekop'ların mundar gitmemiştir,umarım.Afiyet,bal şeker olsun kardeşime.Yarasın... ![]() ![]() ![]()
29-11-2012, 10:26
Cahit Acun yazdı:Gece dansımız gerçekten güzeldi Yalçın.Lüfer yavaş yavaş dönüş yolculuğuna başladı.Bir-iki hafta sonra avımızı sonlandırırız diye düşünüyorum.Ama avlak bölgemize bol miktarda İstavrit girdi.Bu yemi bulup,kalabilirde.İnşallah kalır. yetsin artık be abi.birazda bize gelsin. gelsinde egeye giren lüfer resmen mutasyona uğruyor.her şeyi değişiyor.sizde kalsın.yıllardır bu kadar olmamıştı.palamut arkası lüfer peşi istavrit.şanslı yıl. ![]()
29-11-2012, 11:52
yycolak yazdı:yetsin artık be abi.birazda bize gelsin. Yalçın,Ege'de yediğim Lüfer'den gerçekten tad almıyorum.Saman gibi oluyor.Balıkesir'e geldiğimde en çok severek yediğim tek balık,Çipura.Nasıl lezzetli anlatamam.Onu mangalda yeşille bir götürüyorumki..Of of oooof. ![]() Yaza doğru mutlaka yanıma gel.Ağabey-kardeş bir yeşillenelim,Çipura ile beraber. ![]() ![]() ![]()
29-11-2012, 12:57
Cahit Acun yazdı:Yalçın,Ege'de yediğim Lüfer'den gerçekten tad almıyorum.Saman gibi oluyor.Balıkesir'e geldiğimde en çok severek yediğim tek balık,Çipura.Nasıl lezzetli anlatamam.Onu mangalda yeşille bir götürüyorumki..Of of oooof. sen buradayken mesaj atmıştım.iki saat değil abicim.kuşadasını demiyormusun.ben tam karşındayım.ahmetbeyli maydanoz koyda.bu yaz ömrümüz olursa mutlaka görüşelim. ![]()
29-11-2012, 19:29
yycolak yazdı:sen buradayken mesaj atmıştım.iki saat değil abicim.kuşadasını demiyormusun.ben tam karşındayım.ahmetbeyli maydanoz koyda.bu yaz ömrümüz olursa mutlaka görüşelim. Tamam Yalçın,mutlaka görüşelim.Bekliyorum. ![]()
29-11-2012, 21:00
abi bu yil cok guzel geceler gecirdin prenseslerle avlarin daim olsun, o anlari bize yasatan anlatimin icin
![]() ![]() ![]() Ali KILIÇ
15.08.1980 zeytınburnu/istanbul |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|