Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2013 karneleri açıklıyorum
yani,admin konuyu yoklugumuzdan faydalanip oyle acmis..konu acilma zamanlamasi da super....Hadiordanyani
evet cok calismamiz lazim.....madem oyle...artik bizde olayi ciddiye alalimSeerf..bak admin bey demedi deme..bizden gunah gitti..Hadiordan
vay be guzel konustumSiyirdim..yetrince sert bir demec oldu...Mahcup
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ay çok korktummmm Hi hadi bakalım görecez 2. dönem karneleri SiyirdimHappy
Bul
LeVrEkCi yazdı:ay çok korktummmm Hi hadi bakalım görecez 2. dönem karneleri SiyirdimHappy

son gulen iyi guler..Seerf
yine akilli konustum..Siyirdim
bu son uyari..baska yok...Hadiordan
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:son gulen iyi guler..Seerf
yine akilli konustum..Siyirdim
bu son uyari..baska yok...Hadiordan

bu ne beee birde uyarı almışız Siyirdimasılll sana uyarı sayın albatros,hazirana kadar trofe bir av yapmazsan sınıfta kalacaksın haberin olsun Hehe
Bul
senin karne çok verimli sanki faşo admin yinede bizim puanlar çan eğrisine göre sınıf geçer Siyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:senin karne çok verimli sanki faşo admin yinede bizim puanlar [SIZE="3"]çan eğrisine[/SIZE] göre sınıf geçer Siyirdim

Hüseyin abi, çan eğrisinde hocanın insiyatifine kalmış çarpan katsayısı vardır ve onu yükselterek ortalamayı 70 e kadar çıkartabilir SiyirdimSiyirdimHappyHappy bence çan eğrisinden vazgeç Happy
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
tahsinmersin yazdı:HeheHehe
heee heee .
bu arkadaşlar proje ödevlerini yapmamışlar.yani onları yaparlarsa sınıfı geçebilirler.Smile
ALBATROS:yepyeni pratik ayakkabı çekeçeği
ARABIM:tavşan avında çingene tavuğu yapımı ve kara çaydanlıkta çay.
HAŞİM:13 şubat adminler gününde, adminlere özel çiçek.
YAKAMOZ:çok özel 3 yemek tarifi.
bence bu proje ödevleri değerlendirilmeli.hiç bir öğrenciyi babasıyla yüzgöz yapmayalım.gerekirse ödevlerini daha hafifletelim.HappyBaba Haydar karneyi böyle görmesin.Hehe

işte güzel bir karnenin sırrını tahsin abi vermiş Smileyarı yıl tatilinde artık biraz sıkı tutup dönemi kurtarırlar Smilebende yırtmışım yav son sınavlar baya kötü geçti,bize kanaat notu kullanılmış heraldeSmileyoksa 100 nerdeeeeSmile
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:işte güzel bir karnenin sırrını tahsin abi vermiş Smileyarı yıl tatilinde artık biraz sıkı tutup dönemi kurtarırlar Smilebende yırtmışım yav son sınavlar baya kötü geçti,bize kanaat notu kullanılmış heraldeSmileyoksa 100 nerdeeeeSmile

senin avatarın yeter be kardeşim Gulumsenerdeeee bu yaramazların avatardan vazgeçtik balıkta merada balıkla raporları bile yok Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu ne beee birde uyarı almışız Siyirdimasılll sana uyarı sayın albatros,hazirana kadar trofe bir av yapmazsan sınıfta kalacaksın haberin olsun Hehe
asagidaki gibi yeterlimi..yoksa daha buyuk SiyirdimHappymu olsun?
araphüso26 yazdı:senin karne çok verimli sanki faşo admin yinede bizim puanlar çan eğrisine göre sınıf geçer Siyirdim

vay sayin baskan /hosgeldiniz efendim..76
tam zamaninda geldiniz...
bende siz yoksuznuz diye ,burayi tam dagitiyordum,Siyirdimcunku admin biraz fazla yuz buldu..ama artik sen geldin ,oncelik sana aitSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Albatros-gr yazdı:asagidaki gibi yeterlimi..yoksa daha buyuk SiyirdimHappymu olsun?

vay sayin baskan /hosgeldiniz efendim..76
tam zamaninda geldiniz...
bende siz yoksuznuz diye ,burayi tam dagitiyordum,Siyirdimcunku admin biraz fazla yuz buldu..ama artik sen geldin ,oncelik sana aitSeerf

sen bunları 15 sene evvel tutmadınmı yahuu neden ben raporu hatırlamıyorum Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  08.05.2013'de Balığa çıkacağım Antepli 27 11 1,813 08-02-2013, 16:50
Son Yorum: Antepli 27
  Karnelerİ gÖrelİm :) u_boy 87 10,196 18-06-2009, 16:16
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi