araphüso26 yazdı:senin karne çok verimli sanki faşo admin yinede bizim puanlar [SIZE="3"]çan eğrisine[/SIZE] göre sınıf geçer
Hüseyin abi, çan eğrisinde hocanın insiyatifine kalmış çarpan katsayısı vardır ve onu yükselterek ortalamayı 70 e kadar çıkartabilir bence çan eğrisinden vazgeç
tahsinmersin yazdı:
heee heee .
bu arkadaşlar proje ödevlerini yapmamışlar.yani onları yaparlarsa sınıfı geçebilirler.
ALBATROS:yepyeni pratik ayakkabı çekeçeği
ARABIM:tavşan avında çingene tavuğu yapımı ve kara çaydanlıkta çay.
HAŞİM:13 şubat adminler gününde, adminlere özel çiçek.
YAKAMOZ:çok özel 3 yemek tarifi.
bence bu proje ödevleri değerlendirilmeli.hiç bir öğrenciyi babasıyla yüzgöz yapmayalım.gerekirse ödevlerini daha hafifletelim.Baba Haydar karneyi böyle görmesin.
işte güzel bir karnenin sırrını tahsin abi vermiş yarı yıl tatilinde artık biraz sıkı tutup dönemi kurtarırlar bende yırtmışım yav son sınavlar baya kötü geçti,bize kanaat notu kullanılmış heraldeyoksa 100 nerdeeee
ANTALYALI07 yazdı:işte güzel bir karnenin sırrını tahsin abi vermiş yarı yıl tatilinde artık biraz sıkı tutup dönemi kurtarırlar bende yırtmışım yav son sınavlar baya kötü geçti,bize kanaat notu kullanılmış heraldeyoksa 100 nerdeeee
senin avatarın yeter be kardeşim nerdeeee bu yaramazların avatardan vazgeçtik balıkta merada balıkla raporları bile yok
LeVrEkCi yazdı:bu ne beee birde uyarı almışız asılll sana uyarı sayın albatros,hazirana kadar trofe bir av yapmazsan sınıfta kalacaksın haberin olsun
asagidaki gibi yeterlimi..yoksa daha buyuk mu olsun?
araphüso26 yazdı:senin karne çok verimli sanki faşo admin yinede bizim puanlar çan eğrisine göre sınıf geçer
vay sayin baskan /hosgeldiniz efendim..
tam zamaninda geldiniz...
bende siz yoksuznuz diye ,burayi tam dagitiyordum,cunku admin biraz fazla yuz buldu..ama artik sen geldin ,oncelik sana ait
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
Albatros-gr yazdı:asagidaki gibi yeterlimi..yoksa daha buyuk mu olsun?
vay sayin baskan /hosgeldiniz efendim..
tam zamaninda geldiniz...
bende siz yoksuznuz diye ,burayi tam dagitiyordum,cunku admin biraz fazla yuz buldu..ama artik sen geldin ,oncelik sana ait
sen bunları 15 sene evvel tutmadınmı yahuu neden ben raporu hatırlamıyorum