19-02-2013, 13:15
kaya balığı yazdı:Mademki yurt dışında yasakmış bizlerinde çabasıyla bir imza toplayıp ilgili bakanlığa verbiliriz .Midyenin olmaması bir eksiklik değildir.
en azından bir sınırlama getirilebilinir,neden olmasın.
Midye toplayicalari
|
19-02-2013, 13:15
kaya balığı yazdı:Mademki yurt dışında yasakmış bizlerinde çabasıyla bir imza toplayıp ilgili bakanlığa verbiliriz .Midyenin olmaması bir eksiklik değildir. en azından bir sınırlama getirilebilinir,neden olmasın.
19-02-2013, 15:32
kaya balığı yazdı:Mademki yurt dışında yasakmış bizlerinde çabasıyla bir imza toplayıp ilgili bakanlığa verbiliriz .Midyenin olmaması bir eksiklik değildir. hayir Yakup..midyede olabilir..dogada korunabilir.. yukarida ,Rusan benim anlatmak istedigimi cok guzel yazmis..eline saglik dogadaki midyeye dokunmiyacaksin burada cok yerlerde midye ciftlikleri var,acik denizde yetistiriliyor.. bizim burada da avlandigimiz,meranin yaninda 1 tane var..asidaki fotolardaki gibi midye isteyen ,piyasadan gitsin alsin...ister temizlenik,sulu poset icinde,ister kabuklu...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
19-02-2013, 15:51
Üstat size katılıyorum fakat TÜRKİYE de malesef kıyılardan topluyorlar sağlıksız midyeler fotoğraf güzel .
BALIK TUTMAK BİR TERAPİDİR .
19-02-2013, 22:39
Albatros-gr Faruk abi hiç bir dr. midyeyi tavsiye etmez, Tamamen civa yüklüdür.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
![]()
19-02-2013, 22:49
turna yazdı:Albatros-gr Faruk abi hiç bir dr. midyeyi tavsiye etmez, Tamamen civa yüklüdür. hakli olabilrsiniz abicim,fakat doktorlar cok seyleri tavsiye etmiyor..fakat herkez yiyor ve iciyor..kendileri de dahil ben yinede,temiz ortamdan toplanan midyenin,tabiiki fazla olmamak sarti ile yenmesinde,fazla bir sey gormuyorum.. sahsen ben midyeyi seviyorum,fakat tuketirken hic bir zaman asiriya kacmam
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
19-02-2013, 23:19
ben ilkoukul 1 den beri aynı kişiden midye yiyorum ,, başka yerdende yemem ama durum vahim ve önlemi yok ve zor gözüküyor
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|