Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tekne - Motor ve Römork seçimi
Faruk Bey ilginiz için çok teşekkür ederim,

benim bir üstteki mesajda verdiğim linkte de buna benzer bir römork var, sanırım sizinkinde de elektrik aksamı yok değil mi?

uzun yolda elektrik aksamı şart deniliyor, uzun yoldan kasıt sadece şehirlerarası yol mu?
Bul
renzokuken yazdı:Faruk Bey ilginiz için çok teşekkür ederim,

benim bir üstteki mesajda verdiğim linkte de buna benzer bir römork var, sanırım sizinkinde de elektrik aksamı yok değil mi?

uzun yolda elektrik aksamı şart deniliyor, uzun yoldan kasıt sadece şehirlerarası yol mu?

elktrik aksami deyince ...isiklarini diyorsan, bunlar suya girdiginde bir sekilde zarar gorduguncen,gecmeli,yani takip cikarmali koyuyorlar burada,yani yola ciktiginda takiyorsun,tekneyi suya salirken,arka kisim suya girdiginde isiklar su ile iltibat etmesin diye cikariyorsun..
uzun yolda kesinlikle sart..
sadece sehirler arasi degil..yola ciktiginda uzerinde olmasi gerekir..ancak cok kisa trafigin az oldugu bir mesafe ise,oyle gidebilirsin..
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:elktrik aksami deyince ...isiklarini diyorsan, bunlar suya girdiginde bir sekilde zarar gorduguncen,gecmeli,yani takip cikarmali koyuyorlar burada,yani yola ciktiginda takiyorsun,tekneyi suya salirken,arka kisim suya girdiginde isiklar su ile iltibat etmesin diye cikariyorsun..
uzun yolda kesinlikle sart..
sadece sehirler arasi degil..yola ciktiginda uzerinde olmasi gerekir..ancak cok kisa trafigin az oldugu bir mesafe ise,oyle gidebilirsin..

ışıkların demonte olduğunu bilmiyordum, o zaman aşağıdaki ilandaki römork işe yarar gibi geliyor bana ne dersiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-de...favorite=1

elektrik olanla olmayan arasında 700-TL lik fark var, ciddi bir rakam... olmadı ilk etapta römork ve tekneyi alırım, ilerleyen zamanlarda da oto sanayi vs de elektrik aksamını taktırırım...

700 TL ye de tente minder ve merdiven alırım...

bu arada Nihat bey küreklerin hediye olarak verildiğini söylemişti, ancak sahibinde yer alan ilanların tamamında kürekler için ayrı fiyat koymuşlar, sanırım her yerde kürek hediyesi olmuyor... (ya da basit bir kürek mi veriyorlar acaba?)
Bul
FARUK abi ANTALYADA genelde herkez led römork lambalarına döndü hem aydınlık olarak digerlerinden daha iyi hem söküp takma derdin yok hemde su geçirmiyor ben yakından inceledim gayet güzel...

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-par...858/detay/
Bul
renzokuken yazdı:ışıkların demonte olduğunu bilmiyordum, o zaman aşağıdaki ilandaki römork işe yarar gibi geliyor bana ne dersiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-de...favorite=1

elektrik olanla olmayan arasında 700-TL lik fark var, ciddi bir rakam... olmadı ilk etapta römork ve tekneyi alırım, ilerleyen zamanlarda da oto sanayi vs de elektrik aksamını taktırırım...

700 TL ye de tente minder ve merdiven alırım...

bu arada Nihat bey küreklerin hediye olarak verildiğini söylemişti, ancak sahibinde yer alan ilanların tamamında kürekler için ayrı fiyat koymuşlar, sanırım her yerde kürek hediyesi olmuyor... (ya da basit bir kürek mi veriyorlar acaba?)

YaKaMoZ yazdı:FARUK abi ANTALYADA genelde herkez led römork lambalarına döndü hem aydınlık olarak digerlerinden daha iyi hem söküp takma derdin yok hemde su geçirmiyor ben yakından inceledim gayet güzel...

Taylan bak ,Murat guzel bir cozum bulmus..Alkis
fiyatida uygun sanirim..
bence hayirli olsun,dikkate al derim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
şu işin bir ucundan tut artık.Hadiordan
sen tekneyi almaya karar verinceye kadar,biz tekne sahibi olduk yav.Siyirdim
osmanlı torunusun elini korkak alıştırma,yapıştır gitsin.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Albatros-gr yazdı:Taylan bak ,Murat guzel bir cozum bulmus..Alkis
fiyatida uygun sanirim..
bence hayirli olsun,dikkate al derim

Evet öneri çok iyi gerçekten teşekkürler Seerf
Bul
YaKaMoZ yazdı:FARUK abi ANTALYADA genelde herkez led römork lambalarına döndü hem aydınlık olarak digerlerinden daha iyi hem söküp takma derdin yok hemde su geçirmiyor ben yakından inceledim gayet güzel...

Murat bey öneri için çok teşekkür ederim çok işime yarayacak Seerf
Bul
tahsinmersin yazdı:şu işin bir ucundan tut artık.Hadiordan
sen tekneyi almaya karar verinceye kadar,biz tekne sahibi olduk yav.Siyirdim

Aynen dediğiniz gibi fazla uzadı iş Siyirdim

En kısa zamanda arkamda motorun yardığı deniz görüntüsünü paylaşmak dileğiyle Seerf
Bul
tahsinmersin yazdı:şu işin bir ucundan tut artık.Hadiordan
sen tekneyi almaya karar verinceye kadar,biz tekne sahibi olduk yav.
SiyirdimHappySiyirdim
renzokuken yazdı:Aynen dediğiniz gibi fazla uzadı iş Siyirdim

En kısa zamanda arkamda motorun yardığı deniz görüntüsünü paylaşmak dileğiyle :

AlkisAlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  25-30 hp Motor aranıyor onat 5 453 07-03-2017, 20:59
Son Yorum: onat
  450 safter tekne + 535 balık bulucu LeVrEkCi 4 738 13-11-2016, 19:29
Son Yorum: orhanekmekci
  3-6 hp 4 zamanlı motor arıyorum maceratorr 3 555 30-04-2016, 14:22
Son Yorum: bucalıfikret
  4,65 ege tekne 25 hp mercury 2014 faturali garantili l.kayitli dentex 15 3,786 24-03-2016, 23:21
Son Yorum: adem57
  bot ve motor arıyorum LeVrEkCi 2 908 29-11-2015, 20:28
Son Yorum: LeVrEkCi
  Tekne römork arıyorum LeVrEkCi 80 10,852 03-03-2015, 11:01
Son Yorum: yaser2sultan
  Fuji 15 - 20 hp 4 zamanlı motor hakkında renzokuken 6 7,211 31-07-2014, 16:47
Son Yorum: recaikaptan
  satılık sürat teknesi ve motor LeVrEkCi 13 3,403 29-04-2014, 16:09
Son Yorum: murki
  satılık mercury 6hp motor LeVrEkCi 20 3,616 09-02-2014, 21:54
Son Yorum: LeVrEkCi
  İzmir Urladan ÇOK ACİL full ahşap masrafsız tekne... SpinAvcısı 9 3,104 01-12-2013, 22:37
Son Yorum: SpinAvcısı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi