Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Kardeşim Hako Allah bağışlasın aslanlar süper.Onları da yetiştiriyorsun yakında onların tuttuklarınıda görürüz inşallah.Biz şu ara çıkamıyoruz işlerimizde yılbaşı yakını olduğu için sıkışık bir türlü kaçamıyoruz.Senin son parça tek kelime ile mükemmel.Tekneye alması da çekmeside ayrı bir zevk.Bir kaçıp gelsem oralara kim bilir neler bindiririz. Ekürüne de ailene de selamlar her şey gönlünüzce olsun
Yorumları: 24
Konuları: 2
helall olsun abi sana böyle balıkları yakalamak güç ister sende bu var inşallah daha büyüklerinide tutarsın rastgele..
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
hako abi eline sağlık çocuklarda alışmış maşallah
Yorumları: 443
Konuları: 61
SAOL USDAD ABIM SEN TEKNENIN MOTORUNU YENILE ACIL ,OKYANUSU DOGRU BEN SENI KARSILARIM,,

))IHSALLAH BUTUN BALIKCI DOSTLARLA BIR ARAYA GELIR AVLANIRIZ,BEN DIYORUM,HAVA ALANINDA KARSILARIM COK KAFAM BOZULURSA TEKNEYI AYARLAYIM ONUDA HAVA ALANINA GETIRIRIM

)))
DI GER BALIKCI DOSTLARADA TESEKKURLER ELIMIZDEN GELDIGINCE FOTOLAR GONDERMEYE CALISIYORUZ,YETERKI VAKIT OLSUN
cahit ustam,ben mersinde olacamda senin gibi kiyilardan kefalmi avlicam,ben orada olucam sen gor lagoslari hamde koc gibi(ama ben geldigimde en son 9 yil oldu logoslari bitirdiyseniz bilmim
Yorumları: 719
Konuları: 31
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
sayin hako abim
yakaladiginiz balik gercekten cok guzel yaklasik 8 senedir tekle ile bu baligin avciligni yaparim ancak bu baligin 5 metrede ciktigini ilk kez sahit oldum ne duydum ne gordum sansli gununmus disleri icin celik tel kullanmaya gerek yoktur disleri parcalayici oldugu icin misineyi kesmez ince misine ile o buyuklukte cok yakaladim makinenin ayarini iyi yapmanizi oneririm cunku o buyuklukte balikla yorana kadar mucadele etmeniz gerekir yegenlerime selamlar
saygilarimla
Yorumları: 320
Konuları: 22
Tebrikler güzel balık canavar gibi mübarek daha büyükleri rastgelsin inşallah..selamlar..
merhaba bahri kardes,sende bilirsin buralarin black rock larda teknesi olan herkes oralara gider,biz derinleride denedik ,oralarda da cikiyor,ama arkadas o bolgede bir yer kesfetmis,5, yada alti tam emin degilim,ama bos cekmedik.