Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TahsinMersin-Levrek-18.9.2014
Büyüksün Tahsin abim...
Saygıyla...AlkisAlkisAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
tahsinmersin yazdı:benim geçen sefer başım ağırdı.bu hafta farkına vardım.yoksa çok yanardım.geçen avda kızımla avlanıyorum,gırgırların ilk sezon açılışı yaptıkları gündü,aşırı gırgır hareketinden akıntı fazlaydı.levrekte misinamı akıntı yönünde soluma doğru sürünce misinası takılan kızım benim oltayı çekiyo gafletine düştüm.toparlayıncaya kadarda balık çapa halatına dolandı.hemen önümde ,su yüzeyine bir karış kala misina kitlendi.kızımın balığa çığlık atıp kepçeme uzanmasına fırsat kalmadan kurtuldu.misinaya baktığımda iğnenin palası duruyordu.
o zaman buna anlam verememiştim.bu hafta aynı iğne birkaç kere takıldığında misinanın ucunda palanın olmasıyla olayı kavradım.normalde misina elimi kesmesin diye elime bez dolayıp asıldığımda misinayı koparıyordum.bunda ise çıplak elimle biraz yüklendiğimde çat diye geliyor,fırdöndüyle iğne arasından kopmasını beklediğimde bakıyorum iğnenin ucu yok.
böyle bir şey olurmu.Hadiordaniğne o kadar çok sertleştirilmişki,ucu biraz esnediğinde kırılıyor.hemde kolaylıkla.
balıkçı dostlarım,marka ve modelini fotoladım.tongaya düşmeyin.Smile
[SIZE="4"]tahsinim bilgilendirdiğin için teşekkürler[/SIZE] Alkis
Bul
Maşallah Tahsin abi, harika bir levrek yakalamışsın Alkis
Sazanları özledim...
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Büyüksün Tahsin abim...
Saygıyla...AlkisAlkisAlkis

Estağfurullah Bahadırcım.
haftaya hazır ol,beraber bir güzel rapor yapalım.Smile
ben tutarım, sen yazarsın SiyirdimHappy
sevgilerimle..
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
rusan yazdı:Maşallah Tahsin abi, harika bir levrek yakalamışsın Alkis

Rusan kardeşim çok teşekkür ederim.sağolasın.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
2200 levrek..guzel parcaAlkis
yakisir bizim levrek ustadimizaAlkis...afiyetle TahsinSeerf
daha da buyuklerine
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Maşallah Tahsin levrek te raporun da çok güzel,tebrikler..Zevkle okudum.Breketli olsun..Alkis
Bul
tahsinmersin yazdı:benim geçen sefer başım ağırdı.bu hafta farkına vardım.yoksa çok yanardım.geçen avda kızımla avlanıyorum,gırgırların ilk sezon açılışı yaptıkları gündü,aşırı gırgır hareketinden akıntı fazlaydı.levrekte misinamı akıntı yönünde soluma doğru sürünce misinası takılan kızım benim oltayı çekiyo gafletine düştüm.toparlayıncaya kadarda balık çapa halatına dolandı.hemen önümde ,su yüzeyine bir karış kala misina kitlendi.kızımın balığa çığlık atıp kepçeme uzanmasına fırsat kalmadan kurtuldu.misinaya baktığımda iğnenin palası duruyordu.
o zaman buna anlam verememiştim.bu hafta aynı iğne birkaç kere takıldığında misinanın ucunda palanın olmasıyla olayı kavradım.normalde misina elimi kesmesin diye elime bez dolayıp asıldığımda misinayı koparıyordum.bunda ise çıplak elimle biraz yüklendiğimde çat diye geliyor,fırdöndüyle iğne arasından kopmasını beklediğimde bakıyorum iğnenin ucu yok.
böyle bir şey olurmu.Hadiordaniğne o kadar çok sertleştirilmişki,ucu biraz esnediğinde kırılıyor.hemde kolaylıkla.
balıkçı dostlarım,marka ve modelini fotoladım.tongaya düşmeyin.Smile

Tahsin hocam mustad Norveç malı buldum birinden elinde 8 paket kalmış hepsini aldım 1251 c serisi hem de Norveç malı bulursanız kesinlikle tavsiye ederim. Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Albatros-gr yazdı:2200 levrek..guzel parcaAlkis
yakisir bizim levrek ustadimizaAlkis...afiyetle TahsinSeerf
daha da buyuklerine
rastgele
Faruk abicim teşekkür ederim,şimdi daha havalı oldum.Gulumse
Lakerda yazdı:Maşallah Tahsin levrek te raporun da çok güzel,tebrikler..Zevkle okudum.Breketli olsun..Alkis
Güzel abicim ,güzellik sende.sağolasın,teşekkürler.
Salih Reis yazdı:Tahsin hocam mustad Norveç malı buldum birinden elinde 8 paket kalmış hepsini aldım 1251 c serisi hem de Norveç malı bulursanız kesinlikle tavsiye ederim. Seerf
Eee hepsini almışsın.bana kefalde lazım.aynı serinin 6 numarası.
merkezden mi aldın.birde kaç tl?diğer mustadlarda indirim var mı?
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Çok heyecan verici, sürükleyici bir anlatımla nefes nefese bir av raporu için ellerine sağlık. Balıklar için söyleyecek tek söz afiyetler olsun. Tebrikler.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11.4.2017 Tahsinmersin ve şehzadeleri tahsinmersin 16 711 16-04-2017, 15:12
Son Yorum: bucalıfikret
  19.12.2016 tahsinmersin Mercan avı tahsinmersin 25 2,366 22-01-2017, 14:14
Son Yorum: tahsinmersin
  25.11.2016 tahsinmersin,tekneyle Mercan avı tahsinmersin 28 2,396 22-01-2017, 14:13
  15.11.2016 Levrek Avı kengin 14 1,911 29-12-2016, 08:54
Son Yorum: yaser2sultan
  18.11.2016 Levrek avı kengin 31 3,617 29-12-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  10.10.2016 Tahsinmersin azman mirmir ve diğerleri. tahsinmersin 20 1,703 17-10-2016, 12:08
Son Yorum: ANTALYALI07
  11-15 temmuz 2016 levrek avlarım LeVrEkCi 25 3,476 16-08-2016, 00:38
Son Yorum: nurideniz34
  10.05.2016 tahsinmersin tahsinmersin 14 1,502 19-06-2016, 22:58
  Levrek Mudanyadan mudanya 20 2,443 06-03-2016, 22:38
  4,2,2016 tahsinm.Fırtınanın kucağından aldığım levrek. tahsinmersin 19 1,960 17-02-2016, 21:57
Son Yorum: gobekbalığı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi