11-12-2014, 13:05
bucalıfikret yazdı:burak abi ikinci videoda öldüm öldüm dirildim elinize emeğinize sağlık tebrikler arkadaşlara selam .
Fikret'cim beğendiğin için mutlu oldum.Yorumun için ekipce teşekkür ederiz.
Orkinos Avımız
|
11-12-2014, 13:05
bucalıfikret yazdı:burak abi ikinci videoda öldüm öldüm dirildim elinize emeğinize sağlık tebrikler arkadaşlara selam . Fikret'cim beğendiğin için mutlu oldum.Yorumun için ekipce teşekkür ederiz.
11-12-2014, 13:06
yaser2sultan yazdı:Abi maşallah elinize sağlık Sevgili Yasin teşekkür ederim.
11-12-2014, 13:10
LeVrEkCi yazdı:burak abi hazırlıklarımı yapıyorum,araba çeki demirini sipariş ettim geldiği gibi taktırıp iyi bir römork alıyorum.sarozda yaptığım avlar hep kaliteli geçti ama trofe için tekneyi oraya getirip kovalamam lazım.orkinos,sinarit,torik gibi balıklar için ne gerekiyorsa hepsini temin edip peşlerine düşeceğim hatta müsait oldugun zamanlarda seninle ve cahit abimle av yapmak bana müthiş keyif ve tecrübe katacaktır.hayranlıkla takip ediyorum sizleri.maşallah size ve avlarınıza Nihat'cım bence de doğru olanı yapıyorsun.Bizler her zaman yanındayız ve elimizden geldiğince her türlü yardımı yapmaya hazırız.
11-12-2014, 13:13
tahsinmersin yazdı:Her amatör balıkçının hayalindeki gibi bir av olmuş.böyle güzel bir ekibe böylesi avlar yakışır. Sevgili Tahsin değerli ve nazik yorumun için ekip adına teşekkür ederiz.Ben de sizin gibi arkadaşlarım ve dostlarım olduğu için gurur duyuyorum.Sevgilerimle.
11-12-2014, 13:16
Lakerda yazdı:Sizi ve arkadaşlarınızı kutlarım Burak bey, raporunuzu zevkle okudum videolarınızı heyecanla izledim. Çıkrık sizleri bayağı yormuş ama netice çok güzel..Tebrikler üstad.. Sevgili Mehmet Bey değerli yorumunuz için ekip adına teşekkür ederim.Sevgi ve saygılarımla.
11-12-2014, 13:19
serdal76 yazdı:burak abi ilk önce ellerinize sağlık.. Sevgili Serdal yorucu olmasının yanı sıra çok da keyifliydi.Yorumun için teşekkür ederim.
11-12-2014, 13:22
rusan yazdı:Tüm ekibe tebrikler Burak abi, tüm yazdıklarını büyük bir keyif ve heyecanla okudum. Böyle güzel avlar herkese nasip olur ve böyle nice güzel balık avlarınız olur inşallah. Sevgili Ruşan ekip adına güzel yorumun için teşekkür ederiz.
11-12-2014, 13:23
turna yazdı:Tek kelime on numara av , tebrik ediyorum Mehmet ağabey teşekkür ederiz.Sevgi ve saygılar.
11-12-2014, 13:25
Salih Reis yazdı:Süper bir paylaşım Burak abicim Salih'cim teşekkür ederim.Daha iyileri sana da rast gelsin.
11-12-2014, 18:12
BURAK abicim her amatör balıkçı nın hayali olan bir av gerçekleştirmişsiniz tebrikler abicim tüm ekibe...
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Akya Avımız | Burak Karadeniz | 33 | 6,222 |
04-07-2012, 19:14 Son Yorum: Burak Karadeniz |