Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orkinos Avımız
bucalıfikret yazdı:burak abi ikinci videoda öldüm öldüm dirildim elinize emeğinize sağlık tebrikler arkadaşlara selam .AlkisSeerf76

Fikret'cim beğendiğin için mutlu oldum.Yorumun için ekipce teşekkür ederiz.
Bul
yaser2sultan yazdı:Abi maşallah elinize sağlık

Sevgili Yasin teşekkür ederim.
Bul
LeVrEkCi yazdı:burak abi hazırlıklarımı yapıyorum,araba çeki demirini sipariş ettim geldiği gibi taktırıp iyi bir römork alıyorum.sarozda yaptığım avlar hep kaliteli geçti ama trofe için tekneyi oraya getirip kovalamam lazım.orkinos,sinarit,torik gibi balıklar için ne gerekiyorsa hepsini temin edip peşlerine düşeceğim hatta müsait oldugun zamanlarda seninle ve cahit abimle av yapmak bana müthiş keyif ve tecrübe katacaktır.hayranlıkla takip ediyorum sizleri.maşallah size ve avlarınıza Alkis

Nihat'cım bence de doğru olanı yapıyorsun.Bizler her zaman yanındayız ve elimizden geldiğince her türlü yardımı yapmaya hazırız.
Bul
tahsinmersin yazdı:Her amatör balıkçının hayalindeki gibi bir av olmuş.böyle güzel bir ekibe böylesi avlar yakışır.
Burak abimi ve tüm ekip arkadaşlarını kutlarım,böylesi avlarını tekrar seyrettirmelerini dilerim.
yabancıların avlarını gıpyayla izliyorduk,sizlerle gurur duydum.hepinize saygılarımı sunarım.

Sevgili Tahsin değerli ve nazik yorumun için ekip adına teşekkür ederiz.Ben de sizin gibi arkadaşlarım ve dostlarım olduğu için gurur duyuyorum.Sevgilerimle.
Bul
Lakerda yazdı:Sizi ve arkadaşlarınızı kutlarım Burak bey, raporunuzu zevkle okudum videolarınızı heyecanla izledim. Çıkrık sizleri bayağı yormuş ama netice çok güzel..Tebrikler üstad..Alkis

Sevgili Mehmet Bey değerli yorumunuz için ekip adına teşekkür ederim.Sevgi ve saygılarımla.
Bul
serdal76 yazdı:burak abi ilk önce ellerinize sağlık..

Herhalde dünyanın sayılı zevklerinden birisini yaşamışsınızdır tutarken helal olsun vallahi emeğinize yüreğinize sağlık daha nice zevkli avlara...AlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis

Sevgili Serdal yorucu olmasının yanı sıra çok da keyifliydi.Yorumun için teşekkür ederim.
Bul
rusan yazdı:Tüm ekibe tebrikler Burak abi, tüm yazdıklarını büyük bir keyif ve heyecanla okudum. Böyle güzel avlar herkese nasip olur ve böyle nice güzel balık avlarınız olur inşallah. AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis

Sevgili Ruşan ekip adına güzel yorumun için teşekkür ederiz.
Bul
turna yazdı:Tek kelime on numara av , tebrik ediyorum

Mehmet ağabey teşekkür ederiz.Sevgi ve saygılar.
Bul
Salih Reis yazdı:Süper bir paylaşım Burak abicim Alkis

Daha niceleri rastgele Seerf

Salih'cim teşekkür ederim.Daha iyileri sana da rast gelsin.
Bul
BURAK abicim her amatör balıkçı nın hayali olan bir av gerçekleştirmişsiniz tebrikler abicim tüm ekibe...Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Akya Avımız Burak Karadeniz 33 6,222 04-07-2012, 19:14
Son Yorum: Burak Karadeniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi