Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ce belgesi
mamuli yazdı:Fikret abi Liman kaydı için para yok fakat motoru ve tekneyi kayıt ettirirken motorun ötvsini maliyeye ödemen gerekecek ötv makbuzu olmadan liman kayıt etmez. Nihat abinin dediği gibi tekne içinde fatura ve artı olarak tekneninde CE belgesi olması gerekecektir. Bunlar olmadan liman kayıt yapmaz. Saygılar abi.

fatih motoru aldığında zaten ötv yi ödemiş oldu fikret abi,ötv ödeme diye birşey yok yani.tekne faturası olacak,motor faturası ve ce belgesi olacak,normalde sıfır teknelerde ce belgeside olacak ama eski teknelerde ce belgesi yoktu ki fikret abinin tekne kim bilir ne zaman yapılmış.bu durumda ne olur bende bilmiyorum.
fikret abi selimiyeye gitmeden önce herhangi bir liman başkanlığından ayrıntılı bir bilgi alıp öyle git bence.
Bul
bucalıfikret yazdı:[SIZE="4"]fatih konuyla ilgilendiğin için teşekkür ederim bu ayın 19 unda selimiye'ye gidiyorum sandalı yapan ustadan busefer kesin faturasını alırım birde ce belgesi fakat sandal 2009 yılında alındı ce belgesi gerekiyormu saygılar.Alkis76[/SIZE]

yapan usta teknelerini kayıtlı üretiyorsa ce belgeside verebilir..
Bul
LeVrEkCi yazdı:yapan usta teknelerini kayıtlı üretiyorsa ce belgeside verebilir..

vallah nihat büyük tekne ve yat yapıyor .
Bul
Fikret abi bildiğim kadarıyla CE belgesi gerekiyor ilk kayıtta. O nedenle CE belgesini almayı ihmal etme sorun yaşama daha sonradan.
Bul
mamuli yazdı:Fikret abi bildiğim kadarıyla CE belgesi gerekiyor ilk kayıtta. O nedenle CE belgesini almayı ihmal etme sorun yaşama daha sonradan.

[SIZE="4"]faturası olsa bile ce belgesi olmadımı kayıt yapmıyorlar baktım olmadı cigo'mu azatlarım yeni alırım.76[/SIZE]
Bul
bucalıfikret yazdı:[SIZE="4"]faturası olsa bile ce belgesi olmadımı kayıt yapmıyorlar baktım olmadı cigo'mu azatlarım yeni alırım.76[/SIZE]

adam yat yapıyormuş değiştirsene cigoyla.....
Bul
yycolak yazdı:adam yat yapıyormuş değiştirsene cigoyla.....

[SIZE="4"]adam cigoyu çok istedi yatla değiştirelim diye benim istediğim parayı vermeyince vaz geçti.Happy76[/SIZE]
Bul
bucalıfikret yazdı:[SIZE="4"]adam cigoyu çok istedi yatla değiştirelim diye benim istediğim parayı vermeyince vaz geçti.Happy76[/SIZE]

benide götür ortayı buluruz şekerim.Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:benide götür ortayı buluruz şekerim.Siyirdim

sen devreye girersen cigonun üstüne parada veririz<.HappyHappy
Bul
bucalıfikret yazdı:sen devreye girersen cigonun üstüne parada veririz<.HappyHappy

hacı biz ilişkimizi bir daha gözden geçirelim.Baby
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi