Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ufuk hocam hastanedeymiş
Hepinize cok tesekkur ederim arkadaşlar. Gulumse Arayan mesaj atan dostlarıma da ayrıca teşekkür ederim. Sağolun iyiki varsınız.
25 gündür hastanedeyim. Allah'ıma şükürler olsun zor günleri atlattim.
Iyilesiyorum. En kısa zamanda insallah tekrar araniza donerim.
Selam ve sevgilerimle Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Seni tekrar aramızda görmek ne güzel UFUK hocam hoşgeldin...Seerf
Bul
Hocam geçmişler olsun. seni görmek aynen çok güzel
Bul
ufuk hocam tekrar geçmiş olsun.kendine iyi bak hep bizlerle ol SeerfAlkis
Bul
YaKaMoZ yazdı:Seni tekrar aramızda görmek ne güzel UFUK hocam hoşgeldin...Seerf

murki yazdı:Hocam geçmişler olsun. seni görmek aynen çok güzel

LeVrEkCi yazdı:ufuk hocam tekrar geçmiş olsun.kendine iyi bak hep bizlerle ol SeerfAlkis

Çok teşekkür ederim dostlarım. Iyi ki varsiniz.Cepten zor oluyor kaç kere yazdım sildim.
Gözler de cavlamiyor Siyirdim Sizleri görmek çok güzel. Rehabilitasyon devam ediyorum.
Allah in izniyle kisa sure sonra araniza katilacagim. Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Ufuk hocam inşallah organizasyona gelirsin dinç bir şekilde ellerini öperim abicim
Bul
ufuk hocam geçmiş olsun. acil şifalar dilerim.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
yaser2sultan yazdı:Uf Teşekküram inşallah organizasyona gelirsin dinç bir şekilde ellerini öperim abicim
Inşallah kardeşim. Aranızda olmayı ben de çok istiyorum.Sevgi ve selamlarimla öpüyorum seni.

ANTALYALI07 yazdı:ufuk hocam geçmiş olsun. acil şifalar dilerim.

Sağolasın Aytekin kardeşim. Teşekkür ederim.
Bul
Hocam çok çok geçmiş olsun.Rabbim tez zamanda Sağlıklı Sıhhatli ve bol neşeli aramızda olmanı nasip etsin.Kendine çok iyi bak abim Selametle Kal.
Hocam geçmiş olsun
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ufuk Hocam Dün Yalovadaydı HAŞİM77 23 2,973 18-06-2012, 22:54
Son Yorum: kılçık
  fotokopici hastanedeymiş LeVrEkCi 33 5,294 17-04-2011, 08:55
Son Yorum: manisalıdeli
  uzun_ahmet hastanedeymiş LeVrEkCi 56 7,167 07-06-2009, 20:51
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi