Yorumları: 1,343
Konuları: 94
içine bir kaç parça küçük kurşun yada taş koyarsanız,seste çıkarır.kapakta parlaksa mantıklı.ama şekilden denizde kaybeder bence.kaşık en çok lüferde kullanılıyor,belki küçük çinekopta filan iş yapar(istanbuldaki gibi sürü içine atarsanız kesin iş yapar) ,ama büyüklerinde zargana gibi uzun kaşıklar daha iyi iş yapıyor.bizim buradaki gibi tek tek gezen lüferler için zor.
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
Avcı Altan yazdı:Bence deneme amaçlı üretilmiş bişey hiçbir işe yarayacağını sanmıyorum.Zaten kaşıklarımız var neden gazoz kapağı üstelik biz daha iyisini yaparız
Evde bulunan bir tatlı kaşığı ile işe başlaya biliriz.Sapını keseriz bir delik bir üçlü kanca yağlı boya ile göz hadi bakalım tanesi 4,99$ satışa sunarız.Denemek için bile en az 50,000 satar.
altan abi ben bu senin dediğini yaptım,geçen gün canım sıkıldı,dedim bari balık için malzeme falan yapayım,aklıma geliverdi,aldım tatlı kaşığını(anneme söyledim ama

) ) sapını kırdım,iki yanından delik açtım,bir tarafına fırdöndü bağladım,iğnesini takmadan olup olmadığı anlamak için bağ evinin yanındaki kanala sallandırdım,fırfır dönüp parlıyordu,suyu bulandırdım,sonuç aynı,bakalım iğnesiyle beraber balıkta iş yapacak mı?
Yorumları: 8
Konuları: 2
Süper fikirmiş bu. Bu siteyle ilk tanışmam ama öğrendiklerim harika. Bence çok güzel bir fikir bu? Deneyeceğim bakalım bunu yapabilirim gibi geliyor.