Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çipuralar kiloluk ;)
cahitusta yazdı:tebrikler çok iyi av olmuş.
ben sol elinizdeki iri çuprayı biyerden tanıyacağım amaa...
2000-2001 de çandarlı kara ada önünde balık çifliği nin kurulumunu yapmıştım.gemi söküme de gelir,dümen,pervane gibi şeyler alırdım.gemi sökümde  geçirdiğim vakitlerde hanımların mağaza larda nasıl kendilerinden geçip zamanı unuttuklarını daha iyi anlamıştım.
ağları bazan fok keser yada ahtapot patlatırdı ve o sökük yerden balıklar kaçardı.işte o sol elinizdekini kaçanlardan birine benzettim yanılıyor olabilirim,balık balığa benzer ama sanki o..
tekrar tebrikler. afiyet olsun.yem ne kullandınız acaba?..

Eski Foça ve Yeni Foça arasında sazlıca plajları denilen bi koy vardır. Burada da çipura ve levrek çiftliği var. uzun süre bu koyda balık tuttum. çiftlikten kaçan çipuralar deniz çipurasından gözle görülür biçimde farklıdır. isterse lidaki iken yada daha küçükken kaçmış olsun ve uzun süre denizde özgür biçimde gezip yemlensin yinede deniz çipurasından ayırabilirsiniz. saygılar
Bul
yusuf abi tebrikler.güzel av olmuş,devamını bekliyorum.......şansın bol olsun Smile
Bul
lüferci1907 yazdı:ben kıyıdan alığa gidiyorum tekneyle değil arkadaşım sende gel çanakkale'ye beraber gidelim
pazar günü istanbul'dan arkadaşlar geliyo onlarla beraber gitçez. kimseden yer gizlediğimiz yok. selamlar  rasgele
ayrıntıları cok merakla bekliyorum gelen gurup saglam tayfa valla siz zaten maşallah lüferleri götürüyorsunuz o av kısmet olurda balıkta olursa süper olacaga benzer rastgele
Bul
lüferci1907 yazdı:ben kıyıdan alığa gidiyorum tekneyle değil arkadaşım sende gel çanakkale'ye beraber gidelim
pazar günü istanbul'dan arkadaşlar geliyo onlarla beraber gitçez. kimseden yer gizlediğimiz yok. selamlar  rasgele

Eyvallah dostum teşekkürler. İnşallah bir gün yolumuz düşerde giderizWink
Bul
maşallah,maşallah,maşallah
Bul
tebrikler elinize sağlık
Bul
arkadaşım tebrikler afiyetle ye takım ve yem konusunuda yazarsan sevinirim bereketli olsun
Bul
harika balıklar kimbilir nasılda zevkle çekmişsindir onları afiyet olsun rastgele
Bul
süper çipuralar.vallhi çekmesini çok özledim.çekmesi ve yemesi en zevkli balıklardan benim için.tebrikler
Bul
yusuf kuzu kadar tutmuşsun.bu büyüklükteki bir çupra ben şimdiye kadar görmedim.yada ankaraya tezgahlara gelmiyor.helal olsun.izmire gelsem zaten görüşeceğim balıkçı arkdaşlar var.inşallah bir organizasyon yaparız.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kocaman çipuralar !! blue_zaire 21 3,931 17-12-2007, 10:30
Son Yorum: istavritci
  03-07-10.11.2007-kiloluk palamut, ve diğerleri ozoca51 25 4,073 11-11-2007, 20:51
Son Yorum: scumhur
  KİLOLUK ÇİPURALAR ozoca51 31 6,145 12-09-2007, 23:58
Son Yorum: Avcı Altan
  HATAY DAN ÇİPURALAR ozoca51 24 3,998 26-07-2007, 16:22
Son Yorum: sniper_riffle
  110 kiloluk sazan vetilmed 27 5,181 22-02-2007, 23:36
Son Yorum: tito_adnan
  çipuralar gelmiş ozoca51 5 2,093 29-07-2006, 21:02
Son Yorum: ozoca51

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi