Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LAMPUKA(bukalemun-mahi mahi)
çok arsız bir balık beyaz olan herşeye saldıryor...
Bul
bildiğim kadarıyla sadece bizim sularda avlanması yasakmış..
Bul
Yakalanması yasak olan bir balık hakkında yakalama şekli ve pişirme tarifi üzerinde konuşmak bana pek doğru gelmedi arkadaşlar

Konu kapanmıştır
Bul
pardon harun özürdilerim...
Bul
öğrencilik yıllarımda antalyada okurken özellikle yat limanı içerisine kadar sürüler halinde geldiklerini gördüm.En çok sevdikleri balık türü Zarganalar.zarganaların peşinden koşarlar..Tadı ise ekşi limon gibi...
Bul
ben bu balıktan adrasan da yakalım yaklaşık 15 tane..gerçekten yakalaması çok zevkli ve güçlü balıklar..hatta bir tanesi rapaladaki 3 lü kancayı kopardı..ekleyebilirsem videosunu eklerim.
Bul
domuzbalığı yazdı:ben bu balıktan adrasan da yakalım yaklaşık 15 tane..gerçekten yakalaması çok zevkli ve güçlü balıklar..hatta bir tanesi rapaladaki 3 lü kancayı kopardı..ekleyebilirsem videosunu eklerim.

zülfikar bey bu balıgın yakalanması şu anda sirkülere göre yasak o yüzden ne yakalayın nede buraya yollayın siz en iyisi çupra lüfer falan videosu yollayın teşekkürler
Bul
1 günde kişi başı en fazla 5 kilo yakalanması yasal diye duymuştum. Tutulması zevkli oltaya gördüklerinde zıplamaya başlıyolar ve ilk asıldıklarında iyi asılıyorlar
Bul
Lambuka avı eski 37/2 sirkülerine göre yasaktı. Yeni 1/2 tebliğde yasak kalktı.Listede yok.
Bul
bilgi için teşekkürlerAlkis etinin lezzeti nasıl acaba? inşallah bana denk gelmez iğneden çıkaramam herhaldeSiyirdim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi