Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mehmet reis (babam)
quote=yakamoz7]
Lodos patladığı akşamlar suya gir tekneyi çek buda yetmezmiş gibi konu komşunun teknesinide kıyıya çek.Hele bir sene teknenin şamandırasını ve çapasını Kasım sonunda  buz gibi suya girip karaya almıştım.Ama o günler eziyet gibi görünen şeyler şimdi tatlı hatıralara dönüştü.(İyi nostalji yaptık)Smile)
[/quote]

eskiden şu kaldıraçlar yoktu ne eziyet çekerdik lodos çıktı tekne çekilecek hemde tüm sahildeki tekneler şimdi 2 dalga gelse tekneler kaldıraça birde bu sene şu zarganaları sandıkta yaşatayım o zaman tekne hep kaldıraçta olacak.

teşekkürler arkadaşlar reise bu sene çok çekim yapacam tabii ben oltayı bırakabilirsem bi kameracı bulmam lazım kendime kardeşimi kandırmalıyım şimdiden oda bekar oldugu için sahilde avlanıyor o yüzden benle işi olmuyor Bobo
Bul
Bende gecen tekkeönüne gittigimde balıktan gelenleri görmüştüm bir düşünsene seninki fiber bu ağaçtan kaç kişi cekiyorBoboBobo
Bul
fiber bide kaldıraç var artık reis eskiden kamera çekimindeki ahşap  zor oluyordu birkere balıktayken lodos patladı kenara inerken arkadan 2 dalga aldım karada 20 kişi bekliyor tam kıyıya kafayı vurdum arkadamn geen dalgalarla sandal oturdu tam suyla sıfır oldu battı yani ben livardaki lüferlere saldırdım babam bana bagırıyor yaww bırakırmıyım mis gibi lüferleri oldugu gibi almıştık tekneyi karaya şimdi resimdeki gibi kaldıraça kaldırmak 2 dakika sürmüyor bile hemde motor ve tüm malzemeler içindeyken
[attachment=5166]
Bul
teşekkürler büyük reis........
Bul
Sevgili Nihat harika görüntüler,

işyerinde olmazam hemen denizde olurdum diyorum.....
Bul
Nihat Mehmet reis bu işi iyi bilenlerden bu zaten daha önceki Levreklerden biliniyordu. İşin koltuk tarafına gelince benim daha önceki fotoraflarda görüldüğü gibi bende kolktuksuz çıkmam. İnanılmaz faydası var. Hele bizim gibi belinden sorunları olanlar için vazgeçilmezdir. Ben plastik koltukların üç ayağını kesip birini destek için bırakıyorum.Sancakta iskele ayağı iskelede sancak ayağı kalıyor. Birde oturma ve sırt için minder işte sana lüküs kamarada kimler oturur. Babaya selamlar
Bul
teşekürler inanın bende görüntüleri seyredince denize gitmek istiyorum ama tabiiki iş önce geliyor şimdi yine bişey degilde eylülde lüfer zamanı çok kötü oluyorum aklım hep balıkta oluyor işlere zor konsantre oluyorum .
Bul
nihat kardeş(levrekci) elinesağlık cokgüzel bir av olmuş yalnız burda başrol baba tebrik ediyorum ellerinden öpüyorum nihat baba'nın resimlerini bekliyoruz.sevgiler
Bul
nihat bana eskileri hatırlattın balıkçılık galiba babadan oğula gecen bir hastalık ben babamdan kaptım oğlumda benden kaptı bu virüsü böyle sürünüp gidiyoruz işte babanda şok usta biri balığı çekişinden belli sakin sakin rahat çekiyor hiç acele etmeden muhabbetiniz bol olsun rastgele
Bul
eşref sürek yazdı:nihat bana eskileri hatırlattın balıkçılık galiba babadan oğula gecen bir hastalık ben babamdan kaptım oğlumda benden kaptı bu virüsü böyle sürünüp gidiyoruz işte babanda şok usta biri balığı çekişinden belli sakin sakin rahat çekiyor hiç acele etmeden muhabbetiniz bol olsun rastgele
teşekkürler eşref abi dedem rize çayelinde büyük reislerdenmiş balık tutmak onun için çok büyük bir heves miş babam anlatır balık tutuşunu doyamam dinlerim babamda dedemden olma bir kabiliyet var maşallahı var yani balıklar sever bizi dededen toruna oglumda 2 senedir benle gelir zargana işini o halleder bu sene artık 8 yaşına geldi lüfer çektirecegim kısmetse bende kameraya alacagım onu
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  mehmet reisin balıktan**dönüşü LeVrEkCi 34 6,584 14-06-2010, 15:25
Son Yorum: Uzun_ahmet
  mehmet reis ne yapıyormuş :)) LeVrEkCi 19 3,797 23-06-2007, 12:45
Son Yorum: GURHAN
  mehmet reis sizce ne yapar LeVrEkCi 21 4,645 22-06-2007, 19:56
Son Yorum: RaPaLaCı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi