Yorumları: 3,383
Konuları: 301
GURHAN yazdı: Harun ve Rapalacı İbrahim abi ile bu akşam beraberdik. Uludağ yolunda tarihi Kocaçınar da çay içtik sohbet ettik. Yarın da kısmet olursa Turnaya gidecez. Olmassa akşam eşkina avı yapacaz. Bir kaç resim atıyorum ama bazıları çok net değil.
ibrahim abi bizden habersiz türkiye türüna cıktın galiba
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Bu tarafa yolu düşen olursa beklerim.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
bende bende beklerim.herkese selamlar.
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Düzenleme için teşekkürler İlker. Eline sağlık.
Yorumları: 678
Konuları: 38
hadi bakalım balıkların resimleri nezaman gelecek bu arada ufaktan bir türkiyeturu yapıyor harunla ibrahim abi eh geçerken bende beklerim gebzeye
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Doktorun bizim geleceğimiz haberini alması ve göürştüğümüz an yaşadığı şaşkınlık ve mutluluk gerçekden beni duygulandırdı
erencim iyiki varsın gerçekten biz bir aile gibiyiz teşekkürler
Fisherman yazdı:Bu tarafa yolu düşen olursa beklerim.
oktay o tarafada bir yol düşüreceğiz inşallah
Yalova tatar sana ne desem bilmiyorumki
arkadaşlar tatar bizi doğruca evine götürdü yolda nevalesini aldı hanımına 2 misafiri olduğunu ve oda hazırlamasını söyledi kem küm etmemize bile fırsat vermedi evine gittiğimizde hanımı aynı misavirperverlikle bizi karşıladı gerisi düşündüğünüz gibi çilingir sofrası ben 3.5 gibi yattım sağolsunlar yatağımızdan pijamalarımıza kadar hazırlamışlar ibrahim abiyle 5 e kadar oturmuşlar 9.5 gibi ben kalktım baktım baktım erden ayakta nezaman yattın nezaman kalktın 5-10 dk kadar sonra irahim abide kalktı
erdenin eşi kahvaltı hazırladı hep beraber kahvaltı ettikten sonra evden ayrıldık
daha sonra tekneyle biraz turladık biraz çapari falan yaptık ama maksat balık değildi
11-12 gibi vedalaştık bursaya devam
Buradan Erden ve özellikle Eşine teşekkürlerimi bir kez daha iletmek istiyorum
En alttaki resim olimpiyatlara aday erdenin oğlu
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
harun abi duygularımız karşılıklı insan sevdiği bi dostu nasıl karşılarsa bende öyle yaptım sitede bi aile gibiyiz zaten yabancı yoksizden gelen sıcaklık ta zaten ortama yansıyor sizin gibi dostlarım olduğu için gurur duyuyorum saygılar.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
harun çiftlikköy resimleri harika ben daha fazlasınıda yapmak isterdim ama geç haberimiz olunca ancak bu kadar iznim olsaydıda bende sizlerle beraber çıksaydım gezmeye iş ten fırsat olmuyor benim evlat zaten faal olarak lisanslı futbol ve basketbol oynuyor .sizler gibi diğer arkadaşlarıda bekleriz diğer arkadaşlarda bana stem ettiler neden bizede haber vermedin diye işallah bidakine