Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.6.07 tuzla avının son hali
gürhan benide krize soktun valla bi balık ayıklattın ee dostum tederikli olmak lazım dolapta herzaman yedek tutmalı
Bul
Vay be vurun be. Ben de bu ay bu dolabı doldurmazmıyım hehe inşallah doldururum diyeyim de iddialı konuşmaya da korkar oldum. Smile
Bul
Kabahatlisin gürhan balık krizine girmişsin izmite kadar gelmişsin e telefonumuzda var bir alo deseydin buralarda sadece sardalye yok ne ararsan var gürhanım
neyse şaka bir yana gerçekten bu taraflara yakın düşersen aramayı ihmal etme yakın olsaydın çıkar gelirdim yarına birşey kalmadı idare artık
Bul
sana bu gece sabah olmaz dostum....vay senin haline....
Bul
Ah çok güzel. Afiyet olsun. O balıkların kanatları atılır mı yahu....
Bul
Harun yazdı:Kabahatlisin gürhan balık krizine girmişsin izmite kadar gelmişsin e telefonumuzda var bir alo deseydin buralarda sadece sardalye yok ne ararsan var gürhanım
neyse şaka bir yana gerçekten bu taraflara yakın düşersen aramayı ihmal etme yakın olsaydın çıkar gelirdim yarına birşey kalmadı idare artık

Eyvallah abicim sağolasın. O tarafa yakın düştüğüm an arayacağımdan hiç şüphen olmasın. Bu arada balık yedim hehehe mutfakta kedi gibi geziniyordum. Baktım bisküvi stoklarının arasında balık var hemen götürdüm kraker mraker ama sonuçta balık heheheBoboBoboBobo
Bul
BoboBoboBoboYa gürhan alem adamsın walla
Bul
Hehhehe bugün bana da öyle geldi yaw hakkatten hehehe
Bul
bereketli olsun kaya yemiş kadar olduk afiyet şeker olsun
Bul
Afiyet olsun kaya,bende birazdan gidip rapala çekecem.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  TUZLA nın LÜFERİ.... kaya 17 3,235 23-09-2012, 13:42
Son Yorum: ALTAYLI
  karagöz avı tuzla... kaya 31 5,396 11-12-2007, 23:10
Son Yorum: maceratorr
  tuzla istarviti... kaya 10 2,847 16-07-2007, 00:09
Son Yorum: RaPaLaCı
  3-6-2007 tuzla raporu kaya 20 3,673 06-06-2007, 00:08
Son Yorum: ekmekçi

Hızlı Menü: