Yorumları: 6,533
Konuları: 144
erdekli yücel yazdı:harun abi gene yeni yerler keşfetmişsin abi gölgelikte süpermiş hani yeni yerler keşfetmeye devam
Yücel hem gölgelik hem yağmurdan korunma iyi bir yere benziyor farklı yöntemlerle farklı balıklar çıkabilir gibime geliyor
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
harun tam mangal yakılacak yer manzara çok güzel isravritlerde
BALIK and OZAN yazdı:abi mekan çok güzel sakin bir yere benziyor..orada lüfer zamanı iyi balık yapar herhalde..harun abi boğaza karşı ne güzel poz vermişsin öyle..nihat abiye uğramaman kötü olmuş..pide vardı işin ucunda,hay allah yaw nasıl böyle bir hata yaparsın...bak birbirimize haber verelim böyle yakın mevkilere geldiğimizde...belki yanyana balık tutuyoruzdur haberimiz yoktur...tebriklr..balıklar senin istediğin gibi değil ama idare edicez artık...dün akşam izmaritler bi gitti abi acayip lezzetli geldi yaw..daha öncede yedim ama bu lezzet nasıl oldu anlamadım...dün akşam erol abiler benim mekanda eşkinayı boğmuşlar..bem demiştim havanın kalması gerekiyor..rüzgar balığı kayanın altından çıkarmıyor...sakinlik lazım...buna kesinlikle karar verdim..rüzgar varsa ekinaya atmam abi...saygılar..
Ozan birbirimizden haberimiz olmaması gerçekten ciddi bir sorun izmaritler afiyet olsun erol abi iyi herhalde dolaştığına göre
selamlar-saygılar
istavritci yazdı:harun tam mangal yakılacak yer manzara çok güzel isravritlerde
M.Ali abi birgün geceleme yapılabilir ne çıkar bilmiyorum ama boğazın dar bölgelerinden biri zannedersem istavritten başka bakan yok şu aralar
derinlikte iyi