Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dikilitaş
Maşşallah - bereketli olsun, sazan canavar gibiymiş
Bul
bereketli olsun,güzel av yapmıssınız..
Bul
006 yazdı:
SerenaY66 yazdı:tuncer bi gidemedim oraya.daha dün konuştum yiğenle oraya bi gitsek diye.köylüler göle girişte para alıyorlar mış hala bu geçerlimi.denetim nasıl.bir ara hiç balık tutturmuyorlardı sanırım.ama çok iyi balık almışsınız.avlanma şekliniz nasıl.hangi takımla aldınız.

ilker kardeş bende bu sene orayı tercih etmedim ama bir gün arkadaşla gölbaşında işimiz vardı bir göz atayım diye uğradım 4-5 tane olta attım bizim yanımıza bir avcı arkadaş daha geldi oda olta attı beklemeye başladık yandaki balıkcının zili bir caldıki sorma hemen yaklaştım ortalama 8 kiloya yakın bir sazan cıkardı ondan sonraki hafta hazırlıklı gittim hamurum mısırım ve makarnam yani bütün yemlerim tamamdı ve sonuç resimde gördüğün gibi yaylı olta kullanıyorum tamamen kendi el yapımım yaylar bildiğimiz eski somya yaylarından hamuru yaya bolca sıkıyorsun yayda hiç gözüken yer kalmayacak şekilde ve iğnelre taktığın mısır veya makarnanın iğneyi tamamen kapatmasına dikkat ediyorsun. büyük sazanlar gün görmüş oldukları için cabuk kıllanıyorlar mısır veya makarna takarken iğnenin metal kısımlarının acıkta kalmamasına dikkat edersen daha iyi oluyor ..sana şimdiden bol şans..

bilgiler için teşekkürler.bende yay kullanıyorum ama daha bu sene yaz geçti sazana siftah olmadı.kısmet diyelim.
Bul
bilgiler için teşekkürler.bende yay kullanıyorum ama daha bu sene yaz geçti sazana siftah olmadı.kısmet diyelim.
[/quote]

ilker kardeş benim düşüncem şöyle akşam saat 5-6 civarlarında gidip gece 3 gibi geri dönmek. sana uyarsa bu şekilde gidebiliriz malum ramazan tam gün sıkıntılı olur diye düşünüyorum ne dersin..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  30-9-2007 Dikilitaş gece avı 006 23 4,202 28-10-2009, 16:39
Son Yorum: beyez

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi