Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AYIN AVI VE AVCISI
hakan senin klansmanın hepimizi aşar be dostum Smile))) o balılar bizim levrekleride yayınlarıda yer valla.
bizimki yarışma degil sadece işin rengi site kışın fazla balık tutulamamasından dolayı biraz sessiz o sessizligi renklendirmek maksat yoksa kardeşl kardeşle neden yarışsınki sadece eglence yani ama sanırım yazın baya eglenceli olacak heryerden balık sesleri gelecek.
Bul
LeVrEkCi yazdı:http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?tid=5924
buraya ilgi az madem öyle bu hafta sonu gidiyim eregliye tutup geliyim bi levrek katılmayacaktım daha dogrusu katılamayacaktım ama havanın düzelmesi ve hafta sonu eşya getirmem gerekdiginden mecburen balıga çıkmak şart oldu yeterki ctesi pazar deniz düzgün olsun vip levrekci görür gibiyim Smile)) eeee tutupda kasım ayında 110 km gidip bi 6-7 kg luk levrek tutarsam heralde bu ayın avcısı olurum hehehehehehh birde zaten katılım az ben gidiyim gidiyim en iyisi Smile))

bencede git abi baksana olaya katılım sadece bursa'dan var Smile
Bul
gidicem gitmesinede balıga çıkabilecekmiyim onu bilmiyorum işte çok iş var yapmam gereken hele birde şu sellerde o taraf çok zarar gördü ev ne alemde bilmiyorum birde su aldıysak o zaman anca ev temizlerim.
fırsat yaratıp çıkabilirsem ne ala
Bul
LeVrEkCi yazdı:hüseyin bu ara sanırım en çok çapariyle sarıkanat tutma ihtimalim var levrek pek sanmıyorum deniyecegim bakalım kışın pek balık olmuyor daha dogrusu deniyemiyorum kış şartlarından dolayı.
geçen sene kurban bayramında ama balık tuttugumu hatırlıyorum bi bakıcam şimdi sitede bulabilecekmiyim.

Dostum ben senin geçen yıl bu zamanda güzel av yaptığını hatırlıyorum. Bence bu yıl da tekrarı olur.
Gerçi bir taraftan da orada balık tutama da bu tarafa gel diyesim var ama Smile))) İnşallah 100 lük bir levrek alırsın. Ama büyük reise göstermemek kaydıyla...
Bul
GURHAN yazdı:
LeVrEkCi yazdı:hüseyin bu ara sanırım en çok çapariyle sarıkanat tutma ihtimalim var levrek pek sanmıyorum deniyecegim bakalım kışın pek balık olmuyor daha dogrusu deniyemiyorum kış şartlarından dolayı.
geçen sene kurban bayramında ama balık tuttugumu hatırlıyorum bi bakıcam şimdi sitede bulabilecekmiyim.

Dostum ben senin geçen yıl bu zamanda güzel av yaptığını hatırlıyorum. Bence bu yıl da tekrarı olur.
    Gerçi bir taraftan da orada balık tutama da bu tarafa gel diyesim var ama Smile))) İnşallah 100 lük bir levrek alırsın. Ama büyük reise göstermemek kaydıyla...

saolsın be dostum 100 lük off resimlerini çeker kuyrugunu kısatır öyle gösteririm reise ne gerek var onu geçersem denizde yatmaya başlar Smile
Bul
Beyler bu herif sitede yeni diye beni dışlamayın ne olursunuz. Ömrüm su kenarlarında geçti. Böyle bir balığı ilk defa yakaladım desem yalan olmaz. sitenin çömezi olarak benide AYIN AVI VE AVCISI değerlendirmesine tabi tutun ne olursunuz. (Bakınız Amatör Balıkçılara Unutulmamak Dileğiyle)
Bul
muratayd54 yazdı:Beyler bu herif sitede yeni diye beni dışlamayın ne olursunuz. Ömrüm su kenarlarında geçti. Böyle bir balığı ilk defa yakaladım desem yalan olmaz. sitenin çömezi olarak benide AYIN AVI VE AVCISI değerlendirmesine tabi tutun ne olursunuz. (Bakınız Amatör Balıkçılara Unutulmamak Dileğiyle)

ne demek dışlamak olurmu öyle şey buradaki ik üyede son üyede hepimiz için aynıdır aslında katılmak isteyenler kendisi mesaj atacaktı baktım herkes unuttu ben taşımaya başladım birdahaki y buna bi düzenleme getirecegiz sizin konuyuda alıyorum hemen yarından sonrada oylamaya başlıyoruz kolay gelsin bol şans.
Bul
güzel bir uygulama olmuş,teşekkürler
Bul
bir de şey soracam tatlı su ve deniz av diye bir ayrım olacak mı yoksa beraber mi değerlendirilecekler??
Bul
Ege yazdı:bir de şey soracam tatlı su ve deniz av diye bir ayrım olacak mı yoksa beraber mi değerlendirilecekler??

İleride hepsi ayrılacak. Hatta avın türüne görede farklı değerlendirmeler olabilir. Tekne deniz ayrımları da ilerde olacak.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2008 mayıs ayı ayın avı avcısı LeVrEkCi 19 4,280 31-05-2008, 10:18
Son Yorum: Lakerda
  nisan 2008 ayın avı ve avcısı raporları LeVrEkCi 31 5,676 23-04-2008, 13:50
Son Yorum: araphüso26
  mart 2008 ayın avı ve avcısı raporları LeVrEkCi 34 5,771 03-04-2008, 09:20
Son Yorum: LeVrEkCi
  şubat 2008 ayın avı ve avcısı raporları LeVrEkCi 15 3,800 02-03-2008, 23:57
Son Yorum: kaya
  ocak 2008 ayın avı ve avcısı LeVrEkCi 23 4,526 03-02-2008, 10:20