08-11-2007, 17:03
ben aksam katıla bılırım ama pazartesıye denk gelırse full uyar bana .
HAMSİ MANGAL ORGANİZASYONU
|
08-11-2007, 17:03
ben aksam katıla bılırım ama pazartesıye denk gelırse full uyar bana .
08-11-2007, 17:07
sedatdalci yazdı:ben aksam katıla bılırım ama pazartesıye denk gelırse full uyar bana . Abicim sende ver çırağa birazda o hair cut yapsın
08-11-2007, 17:18
yine istanbul organizasyonu siz adamı çatlatacak mısınıoz arkadaşlar.
hani ortada bir yerde buluşacaktık. hayırlısı olsun bakalım, yiyin, için, eğlenin yalnız İlker'in dediğini unutmayın, bizim için de yiyin bari. bende kızılırmağa yayına gideyim dedim, su azalmış olmadı bari akçakoca ya gideyim dedim, fırtına olacak diyorsunuz o da olmadı. evde oturup pineklerim artık ![]() bu arada "beber" lafını da ingilizceye çevirmişsinizya, allah sizi bildiği gibi etsin ![]()
08-11-2007, 17:28
BalıkcıSerdar yazdı:yine istanbul organizasyonu siz adamı çatlatacak mısınıoz arkadaşlar. Yaw serdar ankara için tüneller delindi duble yollar tren rayları döşendi yinemi uzağız nedecez bu işi yaa walla ankaradaki arkadaşlar için paramı biriktirmeye başlasam uçak bileti için bu arada "beber" lafını da ingilizceye çevirmişsinizya, allah sizi bildiği gibi etsin ![]() meslek kısmında öyle yazıyordu ne biliim bize this is a book öğrettiler
08-11-2007, 17:40
istanbul'a gelmek iş değil de, yol bilmem iz bilmem, "kartal" nerde yaşar, "karaköy" nerenin köyü, yolu izi nasıl (ne de olsa köy ya). hakikaten istanbul'u bilsem zor gelmez belki de bilmediğim için oralara kadar gelip, yer arayıp arayıp geri dönmekte var işin içinde ya, onun için gelmeye kalkışamıyorum. trafiği desen zaten içinden çıkılmıyor. uğraş dur, ondan sonra da ziyafet miydi eziyet miydi, hadi bakalım çık işin içinden
![]() bizede sadece size iyi eğlenceler demek düşüyor işte ![]()
08-11-2007, 18:15
yatmalı kalmalı organizasyonu hepimiz çok istedikde olmadı işte organize olamadık artık yaz başı inşallah baharda mayıs gibi ankara izmir yalova istanbul tekirdag ortası biyer ayarlayıp 1 yada 2 gece toplanırız inşallah.
bir becerebilirsek sanıyorum hepimizin hayatında unutmayacagı süper 1-2 gün geçirmiş olacagız.
08-11-2007, 18:19
eeee nezaman toplanıyoruz yer neresi
08-11-2007, 18:25
yer küçükyalı maltepe arası yücel onu sizler belirleyin en kolay araba yanaşsınki mangaldı olta takımıydı çantaydı bi sürü malzeme var aslında sanırım koçtaş iyi olabilir ilk organizasyon yerimiz hem izmit tarafından gelecekler olursa yakın olur.hemde arabada yanaşır manhagda yakılır oltada atılır siz bilirsiniz zaman olarak da haftaya pazartesi salı yada çarşamba bana uyar başka günleride zorlaya bilirim perşembe olmasın gerçekten su içeriz yoksa saf suuu
08-11-2007, 18:26
LEVREKCİ yazdı:tamam yücel bekliyelim acele etmiyelim akşama kadar herkes bi yazsın düşüncesini bakalım ona göre tam gün konuşuruz. abi sorma bende bütün arkadaşları ve siteyi özledim şunun şurasında ne kaldıki bayrama 1.5 ay kaldı buluşmaya işler bayramda bitecek inşallah ozaman sıksık görüşecez inşallah bi çay arasında kaçıp hemen bilgisayara kaçıyorum eğer boş bulursam elimden geldiğikadar takılmaya çalışıyorum durum bundan ibaret zaten cumartesiden beri hastaydım yatıyordum bu gün işbaşı yaptım
08-11-2007, 18:28
LEVREKCİ yazdı:yer küçükyalı maltepe arası yücel onu sizler belirleyin en kolay araba yanaşsınki mangaldı olta takımıydı çantaydı bi sürü malzeme var aslında sanırım koçtaş iyi olabilir ilk organizasyon yerimiz hem izmit tarafından gelecekler olursa yakın olur.hemde arabada yanaşır manhagda yakılır oltada atılır siz bilirsiniz zaman olarak da haftaya pazartesi salı yada çarşamba bana uyar başka günleride zorlaya bilirim perşembe olmasın gerçekten su içeriz yoksa saf suuu valla banada öyle geliyo en güzeli bencede orası uygun |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|