Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aha,can ve ben ve sofra
çarşamba günü mangalda hamsi yapılacaktı di mi ......ah ah
Bul
Sizi tebrik ediyorum. Bu sitenin bir çok üyesi oralarda avlanmaya layık gel gör ki belki burada kofana tutmakla orada snaper tutmak belki aynı çabayı gerektiriyor. Yani anlatmak istediğim biz 1-1.5 kiloluk balıkları yakalarken siz aynı çabayla 8-10 kiloluk balıkları yakalayabiliyorsunuz. Bu da Avustralya nın buraya göre ne kadar bereketli olduğunu gösteriyor. İnşallah buralarda da bir gün doğru yasaklar konulur ve uygulanırsa belki eski günlere döneriz.
Bul
Abi bu nasıl bişey böyle, Maşalah. Süper bir balık.
Bu balık için nasıl bir kanca kullandınız merak ettim.
Bul
Kardeşim hakikaten çok güzel balık tebrikler oralara gelemiyeceğimiz için iyiki sen ordasın onu yem balıklamı kaşıklamı neyle yakaladın tebrikler
Bul
güzel balık, tebrikler
Bul
balıkçızakir yazdı:Kardeşim hakikaten çok güzel balık tebrikler oralara gelemiyeceğimiz için iyiki sen ordasın onu yem balıklamı kaşıklamı neyle yakaladın tebrikler
bu cinsteki baliklarin sevdigi iki yem,kalamari parcasi ve gumus sardalye cinsi,onemli bir ip ucu ben kancaya kalamariyi takmadan once tasla biraz ezip oyle denize burakiyorum,fikrimce,kalamarinin kokusu daha net oldugu kanisindayim ,igne olarak celik kanca kullaniyorum..
Bul
ben dedim size günün-ayın-yılın-yüzyılın balıkçısı bu vatandaş olacak bizde seyredeceğiz diyeSmile)

arkadaşım tebrikler, bereketli ve afiyet olsun, "bu ayın balıkçısı" olarakta peşin peşin tebrik etsem yeridirSmile)
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi