Yorumları: 25,969
Konuları: 290
arap07 yazdı:mrb arkadaşlar geçen hafta karacaören 1 gittik çok harika sazanlar yakaladık birazda piknik amaçlı oldu ama sazanlar süperdi 4 metrelik kargı şamandıralı attım ekmekle yarımşar kiloluk 10 nu geçik sazan aldım normal boyların haddi hesabı yok zati adı üstünde sazan işte hemen atlıyo
yanlız gittigim yerdesürüyle alabalık vardı ama ogün yanımıza gümüş balıgı almadık oda olsaydı bayagı bi alabalık yakalardık
alabalık bayılıyo bu küçük balıklara arkadaşlar erdogan-07-19@hotmail.com
Erdogan oncelikle hosgeldin..
foto cekmedin mi..
guzel gecen balik avini ,ayri bir konu acip-paylasabilirsin..
asagidaki basliklar altinda konunu acabilirsin
http://www.amatorbalikci.net/forumdisplay.php?f=21
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 18
Konuları: 2
alperburdur yazdı:valla kusura bakmayın ben biraz geç cevap vermiş oluyorum ama belki başka gidenler de olabilir ama bir bilgi olarak kalsın forumda söylediğiniz yer ısparta ile antalya arasında burdur il sınırları içerisinde burdur karacaören barajıdır 2 tanedir karacaören1 barajı ısparta tarafında, karacaören2 barajı daantalya tarafındadır. karacaören1 barajında pek kolay balık avlayamazsınız ki 2. karacaörende daha kolay balık tutarsınız ve karacaören2 barajında tatlı su levreği çiftlikleri vardır yani göletten tatlı su levreği kara ve aynalı sazan yakalayabilirsiniz burada kullanabileceğiniz en iyi yem solucandır eğer temin edemezseniz ekmek içi de olur ama tatlı su levreğine at çekle ya solucan kullanın ya da bulamazsanız sazan yavrusu yeşili rengi(açık gri ile yeşil arası)silikon sahte balık veya küçük rapala kullanabilirsiniz karacaörene gidenler olursa rastgele...
Alper selam. Umarım msj cevap yazarsın. Haziran ortası karacaören barajına gelmeyi düşünüyorum sazan popilasyonu nedir bilgi verirsen sevinirim.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
ersinerden yazdı:Alper selam. Umarım msj cevap yazarsın. Haziran ortası karacaören barajına gelmeyi düşünüyorum sazan popilasyonu nedir bilgi verirsen sevinirim.
(valla kusura bakmayın ben biraz geç cevap vermiş oluyorum ama belki başka gidenler de olabilir ama bir bilgi olarak kalsın forumda söylediğiniz yer ısparta ile antalya arasında burdur il sınırları içerisinde burdur karacaören barajıdır 2 tanedir karacaören1 barajı ısparta tarafında, karacaören2 barajı daantalya tarafındadır. karacaören1 barajında pek kolay balık avlayamazsınız ki 2. karacaörende daha kolay balık tutarsınız ve karacaören2 barajında tatlı su levreği çiftlikleri vardır yani göletten tatlı su levreği kara ve aynalı sazan yakalayabilirsiniz burada kullanabileceğiniz en iyi yem solucandır eğer temin edemezseniz ekmek içi de olur ama tatlı su levreğine at çekle ya solucan kullanın ya da bulamazsanız sazan yavrusu yeşili rengi(açık gri ile yeşil arası)silikon sahte balık veya küçük rapala kullanabilirsiniz karacaörene gidenler olursa rastgele..)
Alper gereken cevamı konunun içinde vermiş kardeşim.