Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IŞte 1 Levrek Daha
Özgür bereketli olsun
bakalım bir spin kamış aldım yazın bakacam bizim meralara kıyıdan
Bul
tebrikler,şansının devam etmesi dileğiyle.
Bul
Tebrikler Ozgur abi.Daha da bereketli olması dileklerimle...
Sazanları özledim...
Bul
Özgür ben sana demiştim abi, önceki hafta benim uğursuzluğuma uğradın. Arkadaşlara da kısmet deyip avunmlarını tavsiye ediyorum. Bu kıyılarda seni tek geçmemek mümkün değil galiba... (Alaattin)

Alıntı:
[B][SIZE=3]Arkadaşım hangi arkadaşların avunması gerektiğini belirtirseniz iyi olur yanlış anlamalara sebebiyet vermeyelim
[/SIZE][/B]
Bul
özgür abi tebrikler turnayı vurmuşssun yine,levrek süper....
bu avunma ile mesaj yazan arkadaş,kendini tanıtsaydı daha süper olacakmış...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
tebrikler, balık nefiss.
sahtenin model ve markasını bildirir misin?
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
darısı bize afiyet şeker olsun.
Bul
ahmetmor yazdı:Özgür ben sana demiştim abi, önceki hafta benim uğursuzluğuma uğradın. Arkadaşlara da kısmet deyip avunmlarını tavsiye ediyorum. Bu kıyılarda seni tek geçmemek mümkün değil galiba... (Alaattin)
illa getirteceksiniz beni oralara herkesi avunduracam sonunda Gulumseyeni üye hızlı gelmişsin bakıyorumda.
Bul
Özgür'ün Levrek yorumumda kullandığım "avunma" lafının yanlış anlaşılmasına üzüldüm. Hayatımda ilk defa bir foruma birşey yazayım dedim, kusura bakmayın hassasiyetleri kestiremedim.

Biraz açıklamak gerekirse, ben daha 1 yıl önce balıkçılığa başladım ve her türlüsünü fırsat buldukça yapmaya çalıştım ve çalışıyorum. İlerledikçe tutkunluğum arttı. Özgür ile yeni tanıştık, ve hakikaten buralarda levrek konusunda en profesyonel olarak bilinen bir arkadaştır. Birgün kendisiyle balığa çıktık, birşey tutamayınca ben de ona "... abi kusura bakma benim uğursuzluğuma sen de uğradın..." diyerek ayrıldım. Bu başarıyı hiç yakalayamadığım için, ben kendimi "Özgürün tuttuğu balıkları kendim tutmuş gibi avunmakla" mutlu olmaya çalışıyorum. Hani derler yaa nazar etme ne olur çalış senin de olur, inşallah Özgür arkadaşım benim ve buradaki arkadaşların nazarına gelmez dileklerimle, herkese saygılarımı sunarım.
Bul
Alıntı:
ahmetmor yazdı:Özgür'ün Levrek yorumumda kullandığım "avunma" lafının yanlış anlaşılmasına üzüldüm. Hayatımda ilk defa bir foruma birşey yazayım dedim, kusura bakmayın hassasiyetleri kestiremedim.

Biraz açıklamak gerekirse, ben daha 1 yıl önce balıkçılığa başladım ve her türlüsünü fırsat buldukça yapmaya çalıştım ve çalışıyorum. İlerledikçe tutkunluğum arttı. Özgür ile yeni tanıştık, ve hakikaten buralarda levrek konusunda en profesyonel olarak bilinen bir arkadaştır. Birgün kendisiyle balığa çıktık, birşey tutamayınca ben de ona "... abi kusura bakma benim uğursuzluğuma sen de uğradın..." diyerek ayrıldım. Bu başarıyı hiç yakalayamadığım için, ben kendimi "Özgürün tuttuğu balıkları kendim tutmuş gibi avunmakla" mutlu olmaya çalışıyorum. Hani derler yaa nazar etme ne olur çalış senin de olur, inşallah Özgür arkadaşım benim ve buradaki arkadaşların nazarına gelmez dileklerimle, herkese saygılarımı sunarım.

Arkadaşım hoş geldin Hassasiyetden ziyade yazı üserine çalışan bir ortam olduğundan noktalama virgül yani imla kuralları bile çok önemli doğru anlaşılmada
Nihat arkadaşımız nazarımıza gelmedikten sonra Özgür arkadaşımız bizden yana hiç gelmez ama sizi bilemiyecem
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  15.11.2016 Levrek Avı kengin 14 1,929 29-12-2016, 08:54
Son Yorum: yaser2sultan
  18.11.2016 Levrek avı kengin 31 3,640 29-12-2016, 08:49
  11-15 temmuz 2016 levrek avlarım LeVrEkCi 25 3,487 16-08-2016, 00:38
Son Yorum: nurideniz34
  Levrek Mudanyadan mudanya 20 2,454 06-03-2016, 22:38
Son Yorum: tahsinmersin
  4,2,2016 tahsinm.Fırtınanın kucağından aldığım levrek. tahsinmersin 19 1,965 17-02-2016, 21:57
Son Yorum: gobekbalığı
  Açikta bir av günü daha :) SpinAvcısı 15 2,256 15-01-2016, 08:48
  Atcekte saniye saniye levrek avim iyi seyirler SpinAvcısı 18 3,171 15-01-2016, 08:45
  2 tane daha levrek :) SpinAvcısı 12 2,449 15-01-2016, 08:42
  uzun aradan sonra paylaşıma devam (LEVREK) SpinAvcısı 17 2,700 16-11-2015, 19:33
Son Yorum: orhanekmekci
  21-22-23/09/2015 levrekci levrek,lüfer,kırlangıç avı LeVrEkCi 21 3,196 09-10-2015, 22:51
Son Yorum: turna

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi