08-02-2008, 23:00
Özgür bereketli olsun
bakalım bir spin kamış aldım yazın bakacam bizim meralara kıyıdan
IŞte 1 Levrek Daha
|
08-02-2008, 23:00
Özgür bereketli olsun
08-02-2008, 23:24
tebrikler,şansının devam etmesi dileğiyle.
09-02-2008, 00:09
Tebrikler Ozgur abi.Daha da bereketli olması dileklerimle...
Sazanları özledim...
Özgür ben sana demiştim abi, önceki hafta benim uğursuzluğuma uğradın. Arkadaşlara da kısmet deyip avunmlarını tavsiye ediyorum. Bu kıyılarda seni tek geçmemek mümkün değil galiba... (Alaattin)
Alıntı:[/SIZE][/B]
13-02-2008, 09:58
özgür abi tebrikler turnayı vurmuşssun yine,levrek süper....
bu avunma ile mesaj yazan arkadaş,kendini tanıtsaydı daha süper olacakmış...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
13-02-2008, 10:30
tebrikler, balık nefiss.
sahtenin model ve markasını bildirir misin?
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
![]()
13-02-2008, 11:06
darısı bize afiyet şeker olsun.
13-02-2008, 12:51
ahmetmor yazdı:Özgür ben sana demiştim abi, önceki hafta benim uğursuzluğuma uğradın. Arkadaşlara da kısmet deyip avunmlarını tavsiye ediyorum. Bu kıyılarda seni tek geçmemek mümkün değil galiba... (Alaattin)illa getirteceksiniz beni oralara herkesi avunduracam sonunda ![]()
13-02-2008, 12:58
Özgür'ün Levrek yorumumda kullandığım "avunma" lafının yanlış anlaşılmasına üzüldüm. Hayatımda ilk defa bir foruma birşey yazayım dedim, kusura bakmayın hassasiyetleri kestiremedim.
Biraz açıklamak gerekirse, ben daha 1 yıl önce balıkçılığa başladım ve her türlüsünü fırsat buldukça yapmaya çalıştım ve çalışıyorum. İlerledikçe tutkunluğum arttı. Özgür ile yeni tanıştık, ve hakikaten buralarda levrek konusunda en profesyonel olarak bilinen bir arkadaştır. Birgün kendisiyle balığa çıktık, birşey tutamayınca ben de ona "... abi kusura bakma benim uğursuzluğuma sen de uğradın..." diyerek ayrıldım. Bu başarıyı hiç yakalayamadığım için, ben kendimi "Özgürün tuttuğu balıkları kendim tutmuş gibi avunmakla" mutlu olmaya çalışıyorum. Hani derler yaa nazar etme ne olur çalış senin de olur, inşallah Özgür arkadaşım benim ve buradaki arkadaşların nazarına gelmez dileklerimle, herkese saygılarımı sunarım.
13-02-2008, 13:13
Alıntı: Arkadaşım hoş geldin Hassasiyetden ziyade yazı üserine çalışan bir ortam olduğundan noktalama virgül yani imla kuralları bile çok önemli doğru anlaşılmada Nihat arkadaşımız nazarımıza gelmedikten sonra Özgür arkadaşımız bizden yana hiç gelmez ama sizi bilemiyecem |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|