28-02-2008, 10:13
istavritci yazdı:banada uyarM.Ali abi bende sizden haber bekliyorum hazır kıtayım haberin olsun

kurtlar döktümmmmmmmm
|
28-02-2008, 10:13
istavritci yazdı:banada uyarM.Ali abi bende sizden haber bekliyorum hazır kıtayım haberin olsun ![]()
28-02-2008, 10:47
hüseyin abi sezonu açtın hadi hayırlısı artık devamını bekleriz.. güzel yerler güzel kamp olmuş resimler şahane.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
28-02-2008, 11:40
çok iyi olmuş maşallah bereketli olsun havalar ısındıkça daha iyi olacak bizde başlıyacağız Allah kısmet ederse...
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
28-02-2008, 12:00
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar akar takımlarıının bi özelliği yok makaralı ile avlanıyorsan altta tek yada çift kanca fırdöndünün üstüne 100gr kurşun kamışa küçük bi zil yada sakar sallaması deriz sizin çapariler gibi kurşun allta onun üstüne 2-3 saçak mantarlı oltalarda aynı yalnız kancaların çok önemi var.ii mal ii balık resimlerdeki balıkları owner 1no 1/0 kancayla aldım. mıknatıs mübarek
![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
28-02-2008, 12:58
güzel balıkçılık yapmışsın hüseyin abi paylaşımın resimler çok güzel ama 2 kilo ciğer çok değilmi abi ben olsam 1 kilosunu tavada pişirir yerdim 1 kilosunu balıklara yem yapardım he he he şaka canım güzel kurtları dökmüşsün abi helal olsun saygılar.
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
28-02-2008, 13:35
Alıntı:güzel balıkçılık yapmışsın hüseyin abi paylaşımın resimler çok güzel ama 2 kilo ciğer çok değilmi abi ben olsam 1 kilosunu tavada pişirir yerdim 1 kilosunu balıklara yem yapardım he he he şaka canım güzel kurtları dökmüşsün abi helal olsun saygılar.zaten 2 kg olmasının sebebi doktorcum aynen ciğer sote ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
28-02-2008, 13:49
hüseyin abi senin avın iyi olmuş maşallah ama
bizi kudurttun bu arada bakalım bize ne zaman nasip olacak.
Tırıvırıya HAYIR
Hakan / 1977 / Amasya Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir!
28-02-2008, 14:00
hüseyin senin kurtlar tamamda bizim kurtlar iyica azdı valla
![]() bereketli olsun bu azimle çok daha balıklar tutarsın bizlerde alkışlarız buradan inşallah.afiyet olsun rastgele ![]()
28-02-2008, 15:36
H.A.R.U.N yazdı:M.Ali abi bende sizden haber bekliyorum hazır kıtayım haberin olsunharun muratla bir bağlantı kurup martın ilk haftası olabilir.hem balık hemde bir hava değişikliği olur.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
![]() İSTAVRİTCİ
28-02-2008, 15:39
murataydın yazdı:Harun bahsettiğin sıkıntılar mümkün ama çadır, kamp, güneş batışında nescafe, helede attığın dip oltalarında takılı zil sesi gece kayan yıldızlar arkadaşlarla sohbet muhabbet. 3-5 gün her şeyden uzak tarifi mümkün değil. deniz suyu insanı sarhoş eder ama, bunları kesin yaşamalısınız.murat öyle anlatıyorsunki hemen yola çıkıp oraya gelesim geliyor.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
![]() İSTAVRİTCİ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|