tekne oganizyasyonuna ne dersiniz ,ister birey ister ailelerimizle gelip hem tekne gezisi hem müsait biyerde demir atıp balık tutsak ,isterseniz bi kararlaştırın ben bogazdan uygu teknelere bakarım 50, kişi olsak bu tekne olayı cözülür,gerci işn icine maddiyat,giriyor sanırım .500,ytl bu iş tamam teknede balık tutma yarışması yapılabilir gezi teknelerinin mangalı mevcu artı müzik ,aylardan nisan bahar şenliyi ve asker ugurlaması olur,tekne fiyatı hemen isterseniz cumartesi sizlere belirtirim harun abimde müsait ollursa beraber bakarız ,
ottoman fishing team yazdı:tekne oganizyasyonuna ne dersiniz ,ister birey ister ailelerimizle gelip hem tekne gezisi hem müsait biyerde demir atıp balık tutsak ,isterseniz bi kararlaştırın ben bogazdan uygu teknelere bakarım 50, kişi olsak bu tekne olayı cözülür,gerci işn icine maddiyat,giriyor sanırım .500,ytl bu iş tamam teknede balık tutma yarışması yapılabilir gezi teknelerinin mangalı mevcu artı müzik ,aylardan nisan bahar şenliyi gibi olur,tekne fiyatı hemen isterseniz cumartesi sizlere belirtirim harun abimde müsait ollursa beraber bakarız ,
Taykan tekne işini bugün Nihatlada konuştuk ama bu kısa zamanda o işi organize edemeyiz biz tekneyi buluruz çoğunluğu toparlıyamayız çünkü sadece istanbuldan ibaret değil herkezin kendini ayarlaması maddi manevi bu zamana sığmaz yine araştıralım en uygun tekne olayını bir kenara koyalım zamanı gelince ortaya sunarız
H.A.R.U.N yazdı:Taykan tekne işini bugün Nihatlada konuştuk ama bu kısa zamanda o işi organize edemeyiz biz tekneyi buluruz çoğunluğu toparlıyamayız çünkü sadece istanbuldan ibaret değil herkezin kendini ayarlaması maddi manevi bu zamana sığmaz yine araştıralım en uygun tekne olayını bir kenara koyalım zamanı gelince ortaya sunarız
haklısınız tekne biraz kapsamlı ve zaman isteyen bir organizyasyon ,ne diyelim ,bi gün oda olur biz daha cok toplanırız
yinede bi fiat alsanız iyi olur yemeksizde olabilir herkes yanında bişeyler getirir oltada atarız çok güzel olur.
harun bu arada 1991 yılında ben balıkesir ordonatta senin gördügün aynı yola bakarak offf off çekerdim havacıların uçaklarının uçuşları altında tepede egitim görürdük.sonra ankaraya 45 gün telsiz egitimine sonra yine balıkesir muhabere merkezine aynı topraklarda ter dökmüşüz ve aynı şeyi bende hep derim benim zamanımda 15 aya düştü askerlik 3 ay eksik yaptım alsalarda o 3 ayı orada tamamlasam derim hep.
tanercim askerlik güzeldir tadını çıkarmaya bak kardeşim.
güle güle git güle gel kardeşim güzel anılarla doludur askerlik
katılma işine şimdilik kısmet diyelim uyarsa zana ne güzel olur
en güzel asker amatör balıkçı asker hayırlı olsun.
güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
bu sefer buluşma işini beykoz tarafında yapabiliriz yada anadolu kavağı na gelmeden.
seçim sizin ben her türlü ordayım
taner
04/12/1979 istanbul
daimi erenköy
Bir yerde kısa adamların gölgeleri uzuyorsa,orada güneş batıyor demektir.
tamam taner bence beykoz olsun kavak tarafı herkese bayaa uzak kalır aslında kavak çok çok harika biryerdir ama baya uzak kalır beykoz uygun konu açıp duyuru yapıcam yer beykoz tarih 6 nisan ögleden sonra akşama kadar.