Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istavritçi baba 17_03_2008
erden bereketli olsun bozuk havayı bulunca sallanmayı bedavaya getirdin degilmi,erden buda bu işin şakası aman kendine dikkat et herzaman bol şanslar.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
yalova tatar yazdı:tırsmak yok gidilecek veya olacak dendimi bende mutlaka olur mehmet abilerim ben zaten diyom ben ölünce beni denize gömün diye
Erden acele yok daha çook güzel günlerimiz olacak mapushane gibi kış geçiriyoruz bütün hayalleri güzel balıklı havalara saklıyoruz martıda bitirmek üzereyiz geliyor güneşleneceğimiz denize gireceğimiz geceleri kısa kolluyla gezeceğimiz havalar
Senki milleti denizden toplayan adam seni kim toplayacak denizden sonra
Bul
Afiyet ve bereketli olsun Korsanların torunu paylaşımına tşkrl
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Erden acele yok daha çook güzel günlerimiz olacak mapushane gibi kış geçiriyoruz bütün hayalleri güzel balıklı havalara saklıyoruz martıda bitirmek üzereyiz geliyor güneşleneceğimiz denize gireceğimiz geceleri kısa kolluyla gezeceğimiz havalar
Senki milleti denizden toplayan adam seni kim toplayacak denizden sonra

harun ben işin şakasındayım tabiii ki tedbir tedbir dir her zaman söylüyoruz ve yazıyoruz macera yaşamak hoşuma gidiyor.çıkarken bu kadar değildi hava birden bozdu balıkta yapınca bırakmadım işte,zaten sonrada hava açtı ama elaman kötü oldu döndük,
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
erden abi o yanındaki elemana dikkat et mazallah ucar falan valla enerjisiz kalırız kesiliverir fabrikanın ceyranı hehehehe
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Bul
paylaşıma teşekkürler reis balıklar güzel afiyet şeker olsun son resimde
denizin koptuğu an heralde allah kazasız belasız avlar nasip etsin selamlar.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bereketli olsun ne güzel deniz dalgada geçmiş.
Bul
reis helal olsun o havada bile balığa çıkmışsın tebrik ederim balık diye diye balık olacan sonunda ya sen bize lazımsın kendini bu kadar hırpalama daha emekli olacan balık tutacan mazallah kendine dikkat et kızdırma bizi ya.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
andrail gail yazdı:erden abi o yanındaki elemana dikkat et mazallah ucar falan valla enerjisiz kalırız kesiliverir fabrikanın ceyranı hehehehe

he he he osman bırakırmıyım adamı sonra şak diye kessin ceyranları biz uğraşalım bidaa
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
abi bereketli olsun ,sende bizim kafadan ,geçen hafta yağmur yağıyo gemliğe geldik rüzgar deniz kudurmuş maksat muhabbet ve deniz aşkı giydik can yeleklerini , o kadar, ahşap kayık beşik gibi rasgelsin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kuleli' de Baba İstavrit Boğaziçi 24 4,283 21-11-2007, 02:08
Son Yorum: H.A.R.U.N
  Lüfer Mimarsinan Baba burnu H.A.R.U.N 57 9,146 12-08-2007, 18:05
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi