19-03-2008, 10:26
H.A.R.U.N yazdı:Uğur hayırlı olsun yeni tekneninde resimlerini görseydik
sevgili harun abi tekne boyada.bitince inşaallah onunda resimlerini eklerim.
6 mt.Ahşap Teknemi Satıyorum
|
19-03-2008, 10:26
H.A.R.U.N yazdı:Uğur hayırlı olsun yeni tekneninde resimlerini görseydik sevgili harun abi tekne boyada.bitince inşaallah onunda resimlerini eklerim.
19-03-2008, 10:29
kesinlikle katılıyorum dostum hafta sonu gidebilirsem çekerim resimleri benim motor 6 hp mercury bide 9,9 mercury var ama ben hep 6 olanı tercih ediyorum hem benzini kokluyor inanmazsınız resman kokluyor inanamıyorum yaww 12 lt benzinle dolaş dolaş unutuyorum 9,9 da 4 zamanlı ama arada yinede fark var 6 olan çok çok çok ekonomik ve hafif taşıması kolay rolantisi güzel fiberde herzaman tercihimdir ahşapın hersene bakımı olmasa tabiiki ahşap ama o bakım işi çok zor işte.
19-03-2008, 10:35
LeVrEkCi yazdı:kesinlikle katılıyorum dostum hafta sonu gidebilirsem çekerim resimleri benim motor 6 hp mercury bide 9,9 mercury var ama ben hep 6 olanı tercih ediyorum hem benzini kokluyor inanmazsınız resman kokluyor inanamıyorum yaww 12 lt benzinle dolaş dolaş unutuyorum 9,9 da 4 zamanlı ama arada yinede fark var 6 olan çok çok çok ekonomik ve hafif taşıması kolay rolantisi güzel fiberde herzaman tercihimdir ahşapın hersene bakımı olmasa tabiiki ahşap ama o bakım işi çok zor işte. ahşap tekne bambaşkadır.bakım zorluğu var ama keyfine doyum olmaz.ben fibere alışamadım bir türlü.
19-03-2008, 12:56
LeVrEkCi yazdı:evet ali böyle bir konu açıldı yalnız bulamadım sanıyorum ara bölümümüzde sorun var bulursam link verecem olmadı tekrar yoruma açarız konuyuKonu burada açılmıştı arkadaşlar : http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=1298
19-03-2008, 13:10
Lüferci uğur yazdı:ahşap tekne bambaşkadır.bakım zorluğu var ama keyfine doyum olmaz.ben fibere alışamadım bir türlü.evet uğur ahşap herzaman tercihdir ama fiberinde inan avantajları var daha doğrusu imkan meselesi. tekne limandaysa tekneye bakabilecek biri varsa kolay ama benim mera için zor .ikisininde artı ve eksileri var yorumları http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=1298 burada yapmıştık oradan devam edelim derli toplu olsun konu. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|