Yorumları: 966
Konuları: 69
Erden ağabey,
Karışık ve karmaşık bir av olmuş,
Vatosların da maaşallahı var,
Asma suyu'da yaramış, karizma herzamanki gibi yine yıldızlı on numara,,
rastgelsin,,
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
abi ne kadar büyük vatoz yakalamışsın,tebrijkler..kalkan zannetmişsindir sevinmişsindir..denizde çok bulanık..süpersiniz..ellerinize sağlık...saygılar..rastgele...
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
sayın balıkçım vatosuda zayetmeseydin yenirdi oda.ama ne zevk yapmışsındır.tabi sen çektiysen.bende kalkan ve levreği tutmadım inşallah kısmet olur.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
erden abi bende tarihe takıldım.ama mesajlardan olay anlaşıldı.vatozdan korkarım.en azından tv den anlatılanlar çok korkunç.hatta tekneye uçan vatoz bile vardı.,timsah avcısı steve irvin de o vatozdan öldü.
Vatoz la hiç tanışmak kısmet olmadı.ama öyle tanışmak nasip olursa 1-2 metreden fazla yanına yaklaşmam.ancak 2-3 vesikalığını çekmekle yetinirim. neyse kısa günün kârımı zârarımı onuda anlamış değilim.ne yapılır bu balıktan.
rastgele
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
fotokopici yazdı:sayın balıkçım vatosuda zayetmeseydin yenirdi oda.ama ne zevk yapmışsındır.tabi sen çektiysen.bende kalkan ve levreği tutmadım inşallah kısmet olur.
sayın balıkçım birini ben çektim ikisini adem çekti ,ben kepçeyle gümüş aldım ,keşke kalkan olsalardı .uf anam uf derdim o zaman.
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
SerenaY66 yazdı:erden abi bende tarihe takıldım.ama mesajlardan olay anlaşıldı.vatozdan korkarım.en azından tv den anlatılanlar çok korkunç.hatta tekneye uçan vatoz bile vardı.,timsah avcısı steve irvin de o vatozdan öldü.
Vatoz la hiç tanışmak kısmet olmadı.ama öyle tanışmak nasip olursa 1-2 metreden fazla yanına yaklaşmam.ancak 2-3 vesikalığını çekmekle yetinirim. neyse kısa günün kârımı zârarımı onuda anlamış değilim.ne yapılır bu balıktan.
rastgele
ilker abi korkulcak bi hayvan diiller ,ama insanı tırstırıyo işte adı,ayaklarımla kuyruğuna basıp iğneleri bile öyle çıkardım .masa kadar olanıda var da bize denk gelmiyo hoş o zaman bede uğraşmam atarım bıçağı gider.
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 7
Konuları: 1
abi bugün çıktınızmı balığa havalar iyidi su mırmırlar gelsede bizde av yapsak varmı hareket çalışmasam ben yoklayacam ama işten bulamıyom fırsat vardiyalı çalşınca kötü oluyor.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Erden vatozla uğraşmasaydın kesseydin iğneyi gönderseydim bende bundan 6-7 sene önce bir kamış ve bir makina almıştım ikiside yeniydi ilk gelen balık vatozdu makineyide eğdi kamışıda kırdı tabii benimde hatam oldu
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ben vatoz ve köpek balıklarını direk salıyorum kancada gitsin önemli değil hayvan gitsin yaşasın zedelemenin bi anlamı yok.erden abinin dediği gibi masa kadar olanları var bi keresinde çekmiştim korkmuştum balıktan.vatozun kuyruğu ölüme kadar götürür çok dikkat etmek lazım birde bilmeyenler için kıyılardaki trakonya lar çok sakattır denize girerken üstüne bastınmı ayak 3 katı şişer ve çok ağrı yapar direk doğal amonyak(idrar) faydalı olur.
şu karaburuna bende takıldım kaldım kalkan zamanı orayı yolamak güzel olur aslında.
ben iddia ediyorum dünyanın en lezzetli balığı kalkan balığıdır ama zamanında oda tabiii.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245