Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kırmızı şimşekler
Darısı biz Büyük ALTAY'lıların başına. Doğrusu bize süper lig yakışır. Anlaşılan benim başkanlığımı bekliyorlar
Bul
ALTAYLI yazdı:Darısı biz Büyük ALTAY'lıların başına. Doğrusu bize süper lig yakışır. Anlaşılan benim başkanlığımı bekliyorlar
haydi hayırlısı ercan abi o zaman tuttuğumuz bir takım daha olur sayende yakışır abime Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:haydi hayırlısı ercan abi o zaman tuttuğumuz bir takım daha olur sayende yakışır abime Alkis
Bu çok zamandır düşündüğüm onurlu bir görev. Emin olun işlerimi toparlar toparlamaz bu işe soyuncam. Zaten kendimi bidim bileli camianın içindeyim. Teşekkürler Nihat
Bul
es- es ler layık oldukları yere geldi. tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Yeşil Timsahlar.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
teşekkür ederim dostlar çok mutlu ettiniz mesajlarınızla beniRoseAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ALTAYLI yazdı:Bu çok zamandır düşündüğüm onurlu bir görev. Emin olun işlerimi toparlar toparlamaz bu işe soyuncam. Zaten kendimi bidim bileli camianın içindeyim. Teşekkürler Nihat

:bjk:Büyük Altayada bu yakışır:bjk:İzmirimizinde süper liğde bir takımı olsun.
Bornova - izmir
Bul
ercan abi allah gönlüne göre versinRosealtayın eski günlerine dönmesine az kaldı ozamanAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Eskişehir spora başarılar 1. ligde Antalya ve Kocaelinide ayrıca kutlarım
Bul
ALTAYLI yazdı:Bu çok zamandır düşündüğüm onurlu bir görev. Emin olun işlerimi toparlar toparlamaz bu işe soyuncam. Zaten kendimi bidim bileli camianın içindeyim. Teşekkürler Nihat
Hadi abi bizim için yap şu işi zaten seni tanımakla Kullanıcı adınla Altayı yedek tuttuğum takımlara almıştım
Bul
es es' e super lig de başarılar inşallah asansör takımlıktan kurtulur
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kırmızı dudaklı balık LeVrEkCi 23 3,786 09-09-2008, 01:00
Son Yorum: adem77
  Kırmızı Alabalıklar Tükeniyor Avcı Altan 12 2,840 12-02-2007, 14:14
Son Yorum: Boğaziçi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi