Yorumları: 286
Konuları: 7
Doktor'a ve yakınlarına sabır diliyorum, nur içinde yatsın.
Sana da çok teşekkürler Eren, yerinde ve önemli uyarın için. Başın sağolsun!
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler..
Yorumları: 1,618
Konuları: 37
Başınız sağolsun,allah geride kalanlara sabır versin.
Bu olay sağdece karbon kamışlarda vardır ,diğer kamışlarda olmaz.karbon kamışların üzerinde yıldırım işareti vardır çok dikkar etmek gerekir.elimde 3 tane var bu korkudan dolayı doğru dürüst kullanamıyorum.çelik telle ilgisi yok elinde karbon olanların çok dikkatli olması gerekir.fazla ağaşlık bölgelerde ve kapalı yağışlı havalarda açıkta arabada bile bulunması tehlikeli,bunları arabalarda plastik kutularda muhafaza etmek en doğrusu.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
Yorumları: 286
Konuları: 7
thunderbolt yazdı:Sevgili Eren Kardeşimizin ve akrabalarının başısağolsun.Ailesine ve sevenlerine Allah sabır ve sağlık versin.Doğrusu benim kamışlarımda karbon.Ama ben karbondan ziyade içindeki çelik tel sarımın yıldırımı çektiğini düşünüyorum.Çünkü yıldırımı en iyi başta platin olmak üzere m.e.t.aller daha kuvvetle çeker.Karbon çok sağlamdır ama m.e.t.alik değildir ( hepimizin bildiği elmas gibi değerli taşlar da saf karbondur).Yani benim kamışım karbon değil diye kimse sevinmesin.Allah korusun hepimizin başına gelebilir bu durum.Saygı ve sevgilerimle...
( m.e.t.a.l kelimesinin aralarına nokta koymadan kabul etmedi herkesten özür dilerim)
Karbon en iyi iletkenlerdendir. Aynı zamanda çok da kaygandır. Ama kristal yapıda (Elmas gibi) olmamalı. Bu yüzden fırçalı motorlarda grafit fırça kullanılır. (Hani kömür derler!)
Oltada çelik misina kullanılıyorsa, o da aynı etkiyi yapacaktır.
Hoş, çevrede daha iletken birşeyler yoksa, ıslak bir ağaç veya insan da paratoner gibi olur, düz bir arazide en yüksek iletken olduğu için.
Acı bir ders, mutlaka dikkate alınmalı.
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler..
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
nihat soğalasın kardeşim her konuyu açışımda ve okuyuşumda daral geliyo bana kendimi dışarı atıyorum .
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 913
Konuları: 30
Erden abi çok üzüldüm, allah rahmet eylesin olmuşa çare yok ama gerçek carbon kamışlar
üzerinde zaten yıldırım düşebilir işareti vardır dikkat etmek lazım, allah geride kalanlara ve sizlere sabır versin.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
16-06-2008, 22:19
(Son Düzenleme: 16-06-2008, 22:27, Düzenleyen: H.A.R.U.N.)
Haydaaa Gerçekten çok üzüldüm çok şaşırdım dondum kaldım ALLAH rahmet eylesin Kudrete
Ailesine ve sevenlerine Baş sağlığı dilerim
Eren Başın sağolsun arkadaşım
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Arkadaşlar karbon veya çelik tel baktınızki şimşekli hava var paydos abicim paydos bırak kamışı falan yada acele topluyorsan havaya tutmayın
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
aynen harun suya paralel olsun bişey olmaz ,yani, riski yaıya indirgersiniz .amaaaan aaaaa aklınızda bulunsun !!!!!!!
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 1,682
Konuları: 26
Allahtan rahmet,yakınlarına sabır dilerim.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Kudret"e Allahtan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Hepimizin başı sağolsun,dilerim mekanı cennet olur.