Yorumları: 2,401
Konuları: 20
nihatcım allah büyük reise sağlıklı ömürler versin,işte babadan ogula ön güzel miraslardan bir tanesi bu güzel anılarınızı her daim hatırlayıp güzel sohbetler arsında balık maceralarınızı tazeleyip anlatıp duracaksınız ,gününüz her daim böyle güzel anılarla dolsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
nihat harika valla o balığın gelişi nasıldır acaba .düşünüyorum sadece.
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
gözümüz levreke doydu, mehmet kaptanın elleri dert görmesin
paylaşımın için teşekkürler nihatcım, yakalama yöntemi seninle aynı galiba; canlı yem değil mi?
daha nice balıklara
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
dostum resimler paylaşım çok güzel inşallah bu sezon 100 cm lik baba bi levrek alırsın saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Salih Reis yazdı:gözümüz levreke doydu, mehmet kaptanın elleri dert görmesin 
paylaşımın için teşekkürler nihatcım, yakalama yöntemi seninle aynı galiba; canlı yem değil mi?
daha nice balıklara 
o zamanlarda çapa atıp belli bir noktada fındık zokaya teke takıp avlanırdık ama bu yöntem çok kısa zaman sürdü sonra durgun hava bekledik durgun havada çapa atmadan zokaya teke takarak avlanmaya başladık daha sonrada şimdiki yönteme döndük canlı ufak yemle gezerek avlanmaya başladık.son zamanlarda roglou ve rapalalarlada avlanıyoruz ama benim için en verimli olanı ufak canlı ile dolaşmak.
doktor yazdı:dostum resimler paylaşım çok güzel inşallah bu sezon 100 cm lik baba bi levrek alırsın saygılar.
inşallah eren inşallah sen,ben ve tüm arkadaşlar o zevki o anı yaşarlar
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
inşallah dostum kısmet olursa temmuzda izine çıkacam bol bol levrek tutmayı deneyecem kısmet olursa alırım senden şüphe etmiyorum zaten sen tutarsın .
bana 4 defa kısmet oldu oltama geldi ama kepçeleyip sandala almak kısmet olmadı inşallah bu izinde sandalada alırım fırınada saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
doktor yazdı:inşallah dostum kısmet olursa temmuzda izine çıkacam bol bol levrek tutmayı deneyecem kısmet olursa alırım senden şüphe etmiyorum zaten sen tutarsın .
bana 4 defa kısmet oldu oltama geldi ama kepçeleyip sandala almak kısmet olmadı inşallah bu izinde sandalada alırım fırınada saygılar.
kısmetse bir aksilik olmazsa bende temmuzda 1 hafta izin yapıp dinlenmeyi düşünüyorum geçen kış her yönden kötü geçti hem dinlenmek hem balık peşinde koşmak için temmuzu bekliyorum kısmet tabii normalde nisanda balık tutacaktık olmadı hayırlısı bakalım.
Yorumları: 966
Konuları: 69
Nihat, mehmet bey amcaya hürmetler,
Geçmişten bu güne; izleri , bizlere yaşattığı ve sunduğu için,
Lütfen rapor vermeye devam etsin,,,
yeni resim ve av hikayelerini bekliyoruz,,
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
hey maşallah balıklar harika..

teşekkürler nihat abi..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir